Havran İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir'in 15 Temmuz Zaferi Mesajı

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir'in 15 Temmuz Zaferi Mesajı

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir : ''Türk milletinin yeniden dirilişinin ve şahlanışının destanı olan 15 Temmuz; tankın, topun ve cebr-i mutlak zihniyetin millet iradesi karşısında bir şey ifade etmediğinin en anlamlı kanıtıdır. Milli iradeyi yok sayarak yola çıkanlar, 15 Temmuz gecesi Çanakkale ruhu ve Kuva-i Milliye şuurunun vücut bulduğu kutlu bir mücadele ile başarısız olmuşlardır.

Tarih boyunca istiklal ve bağımsızlığını, milli birlik ve bütünlüğünü her şeyin üstünde tutan ve bu uğurda büyük bedeller ödeyen aziz milletimiz, hiçbir zaman esaret altında yaşamayı kabul etmemiş, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını, canı ve kanı pahasına korumasını bilmiştir.

Bu duygu ve düşüncelerle 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nde Demokrasi Destanı'nı yazan Türkiye Yüzyılı Kahramanlarımızı saygıyla anıyor, şehitlik mertebesine ulaşan aziz şehitlerimize bir kez daha yüce Allah'tan rahmet diliyor, gazilik şerefine erişen kahramanlarımıza şükran ve minnetlerimi sunuyorum.

Devletimizi, vatanımızı, bayrağımızı ve bizi biz yapan tüm değerlerimizi her daim korumak kararlılığı ile 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günümüz kutlu olsun.''

Güncelleme Tarihi: 14 Temmuz 2023, 17:45

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER