Narlıdere’yi Sivil Toplum Örgütleriyle İş Birliği İçinde Yöneteceğiz

Narlıdere’yi Sivil Toplum Örgütleriyle İş Birliği İçinde Yöneteceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Narlıdere Belediye Başkan aday adayı Erkan Karasu, kentteki sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor.

Narlıdere Belediyesi’nde görev yaptığı dönemde bilgi birikim ve deneyimleriyle sivil toplum örgütlerinden gelen talep ve öneriler ışığında; ortak akılla hareket ettiklerini ve çok önemli bir yol kat ettiklerini hatırlatan Erkan Karasu, “Belediye Başkanı seçildiğimde, Narlıdere’nin tüm sivil örgütlerinin temsilcileriyle düzenli olarak bir araya gelinecek. Onların fikir ve düşüncelerini alacak, kentimizi birlikte ortak akılla üretme, karar verme, iş yapma ve çözüm bulma, ortak çıkar formülü oluşturma, iş birliğiyle yöneteceğiz” dedi.

Aday adaylığı sürecinde sivil toplum örgütlerinin temsilcilerini ziyaret ederek projelerini anlatan fikir alışverişinde bulunan Erkan Karasu, Narlıdere’deki; Çağdaş Erzincanlılar Derneği, Ordu Gürgentepe Derneği, Sivas İslim köyü Derneği, Narlıdere Ağrılılar Derneği, Narlıdere Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanları  ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Adaylığının açıklanacağı güne kadar ziyaretlere devam edeceğini ve başkan seçildikten sonra, ziyaretlerin düzenli toplantılar haline getirileceğine değinen Erkan Karasu, geçtiğimiz günler de; Narlıdere Esnaf Sanatkarlar Kredi Kooperatifi, Narlıdere Disk Emekli Sen Başkanı ve yönetim kuruluna ziyarette bulundu.

Karasu ardından, Narlıdere Mahalleler Birliği bileşeni, Çatalkaya Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurullarına katıldı. Karasu burada yaptığı konuşmada şunları söyledi;

“Kentsel dönüşüm sürecinde uzun yıllardır hak sahibi vatandaşların haklarını korumak için mücadeleyi dernek çatısında yürüten değerli dostların yanlarında olduk. Her zaman söylediğimiz gibi yapılacak dönüşüm modeli şeffaf, katılımcı ve adil olmalıdır. Hak sahibi vatandaşların temsilcileri her zaman masanın bir tarafında olmalı, görüş ve önerileri dinlenmelidir. Rant odaklı değil, halk odaklı bir dönüşüm modeli için hep beraber mücadele etmeliyiz. Narlıdere Mahalleler Birliği, Kentsel Dönüşüm Dernek ve Kooperatifleri ile uzun yıllardır yaptığımız dayanışmanın hiç azalmadan büyümesi temennimiz ile yeni seçilen yönetim kurulu üyelerini tebrik eder başarılar dileriz.”

Program dahilinde mahalle muhtarlıklarına da ziyaretler gerçekleştiren Erkan Karasu, gün içinde; Ege Patnoslular Derneği, Ege Ağrı Kültür Federasyonu, Ege Bölgesi Doğubayazıtlılar Sosyal Yardımlaşma Derneği,Afyon karahisarlılar Derneklerinin başkan ve yöneticileriyle buluştu. Karasu, ziyaretlerde çalışmaları dinledi, Narlıdere’nin geleceği hakkında görüşlerini paylaştı.

Güncelleme Tarihi: 27 Aralık 2023, 15:15

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER