Aday Adaylığını Açıklayan Başkan Himam “Bizi İzlemeye Devam Edin ”dedi

Aday Adaylığını Açıklayan Başkan Himam “Bizi İzlemeye Devam Edin ”dedi

Gömeç Belediyesinin CHP'li belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, partisinden tekrara belediye Başkanlığına aday adaylığını açıkladı.

31 Mart 2024 yılında gerçekleşecek olan yerel seçimler için tamamlanan kurultay sonrasında yerelde siyasi hareket başladı. Gömeç belediyesinin CHP’li belediye Başkanı Mehmet İrem Himam partisinden tekrar Belediye Başkan aday adayı olduğunu ilçe binasında basın toplantısı ile açıkladı. O açıklamaya CHP Parti Meclis üyesi Gazi Pişkin, CHP parti meclis üyesi Şenay Çankaya, CHP meclis üyesi Ali Rıza Targay, CHP İlçe Başkanı, CHP İlçe kadın kolları Başkanı, CHP İlçe gençlik kolları Başkanı, partililer ve kalabalık bir grup katıldı.

Gömeç İlçe binasında adaylığı ile ilgili partililere yaptığı açıklamada Mehmet İrem Himam “Başkanlıkta enerji bitmiyor, bende bu işe kendim devam etsem daha hayırlı olacağını düşünüyorum, o yüzden dosya mı hazırladım yapacaklarımı yaptım ve İlçe yönetimine aday adaylığı dosyamı sundum, kabul edilirse devam edeceğim kabul edip etmeme sizin elinizde bugüne kadar partinin ve örgütün işine karışmamaya gayret ettim ve bunda da gayet başarılı olduğumu düşünüyorum, kişisel bekam için sizleri hiçbir şeye zorlayamam takdir sizin siz karar vereceksiniz ve örgüt için sizin için en doğrusunu neyse ona siz karar vereceksiniz. 

Hayırlısıyla benimle bu iş başlıyor ben Gömeç için adayım benim için iyi olur ancak örgüt için neyin iyi olup olacağına siz karar vereceksiniz büyük ihtimalle teamül yoklaması ya da ön seçim de genel merkez tarafından yapılabilir Ankara’nın ön seçim yapıp yapmaması Ankara'ya bağlı bizim dışımıza gerçek bir olay biz elimizden geleni yapacağız, ben şahsen yapmaya devam edeceğim, benden yana sorun yok.

Hepinizi partimiz için Gömeç için çalışmaya davet ediyorum, İnşallah hayırlısı olur ve Belediye Başkanlığım da öğrendiğim bir laf var “Bizi izlemeye devam edin” dedi.

Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2023, 12:15

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER