Gömeç ilçemize Gençlik ve Spor yatırımları

Gömeç ilçemize Gençlik ve Spor yatırımları

Balıkesir Milletvekili Sn. Dr. Mustafa Canbey, İl Müdürümüz Lokman Arıcıoğlu ve Gömeç Ak Parti İlçe Başkanı Sn. Eşref Uslu yapılacak olan yeni spor salonu, gençlik merkezi, açık spor alanları ile birlikte Karaağaç, Hacı Hüseyinler ve Ulubeyler Mahalleleri’ne yapılacak halı saha alanlarını yerinde inceledi.

Buradaki ziyaretlere ilişkin açıklama yapan Canbey; “Gömeç İlçemizde yürütülen başta Spor Salonu, Gençlik Merkezi ve ilçedeki gençlik ve spor yatırımlarını ve İlçemizin Karaağaç, Hacı Hüseyinler ve Ulubeyler Mahalleleri’ne yapılacak halı sahaların alanlarını heyetimizle birlikte inceledik. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz için yaptığımız yatırımlar artarak devam edecek. İnşallah en yakın sürede projeleri tamamlayarak gençlerimizin ve Gömeç’li hemşerilerimizin hizmetine sunulacaktır. dedi.

İlçedeki her genci faaliyetlerimizle buluşturmak olduğunu dile getiren Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, “7/24 spor felsefesiyle halkımızın tesislere erişimini çok önemsiyoruz. Gençler bizim her şeyimiz, en önemli varlığımız, onlar için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da her türlü imkânı seferber etmekte kararlıyız. Sayın Bakanımızın tüm İlçelerimize olduğu gibi Gömeç İlçemize de bu büyük yatırımlar dolayısıyla müteşekkiriz. Bizlerle birlikte yatırım alanlarını gezen ve her zaman destek olan Sayın Vekilimize, İlçe Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER