'Derisay Deri' görkemli bir törenle hizmete girdi

'Derisay Deri' görkemli bir törenle hizmete girdi

Gönen Organize Sanayi Bölgesinde  'Derisay Deri' görkemli bir törenle Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, AK Parti Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili M. Birol Şahin, Gönen Kaymakamı Aslan Yurt, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz,  Ak Parti Gönen ilçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ve diğer yetkiler tarafından görkemli bir törenle hizmete açıldı.


Büyükşehir Belediye Başkan Vekili M. Birol Şahin, "Bir ilçenin,şehrin, ülkenin zenginleşmesinin yegane yolu üretimdir, katma değer oluşturmaktır. Dünyada covid19 salgını ile ekonomik bir kriz yaşanıyor, ülkeler küçülüyor.Ancak sadece Çin ve Türkiye büyüyor, çünkü bu iki ülke üretim ve ihracat odaklı bir ekonomi politikası uyguluyor.Türkiye kuruluşundan bu yana en büyük miktarda ihracata yaparak rekor kırıyor.Bu sayede Dünyadaki krizin etkisini en az hisseden ülkelerin başındayız. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın çizdiği üretim, ihracat kalkınma hedefleri doğrultusunda yatırım yapan, üretimini çeşitlendirip arttıran sanayicilerimizi Büyükşehir Belediyemiz her zaman desteklemeye devam edecek. Buarad Gönen Organize Sanayi Bölgesi'ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu üyeleri ve sanayicilerimiz ile istişare ettik.Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'ın ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi'nin üretim, yatırım ve istihdam sağlayan sanayicilerimiz için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade ettik. BuradaBalıkesir in parlayan yıldızlarından Gönen ilçemiz de Yücel Yılmaz başkanımızın özel değer verip desteklediği ve bu nedenle hızla markalaşan bir ilçemiz. Her sektörde yatırım ve üretim yapan, istihdam oluşturan herkesi tebrik ediyor bol kazançlar diliyoruz."

Ayrıca protokol üyeleri, açılış sonrası en büyük kırsal mahallerinden Paşaçiftlik mahallesini ziyaret ederek, halkla bir araya geldiler.

  (Emre Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 26 Kasım 2021, 14:49

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER