Havran 5.Geleneksel Münazara Turnuvasında Final Heyecanı

Havran 5.Geleneksel Münazara Turnuvasında Final Heyecanı

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünce bu yıl beşincisi düzenlenen Havran Ortaokullar ve Liseler arası münazara turnuvası final turu yapıldı.

Ortaokullar arasında yapılan Münazara Yarışmasında birinci Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu olurken, ikinci Havran İmam Hatip Ortaokulu oldu. Liseler arasında yapılan Münazara Yarışmasında ise birinci Havran Anadolu Lisesi olurken, Mehmet Çalışır Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci oldu.

Yarışmada Ortaokul öğrencileri "Teknolojinin gelişmesi insanları mutlu etmiştir./ Teknolojinin gelişmesi insanları mutsuz etmiştir." tezlerini savunurken, Lise öğrencileri ise "İnsan zamanı yönetir. / Zaman insanı yönetir." tezlerini savundular.

Öğrencilerin savundukları görüşü centilmenlik çerçevesinde jüriye, salondaki misafirlere ve rakip gruba kabul ettirmek için gösterdikleri mücadele izlenmeye değerdi.

Havran Kültür Merkezinde yapılan final turuna Havran Kaymakamı Enver Özderin, İlçe Millî Eğitim Müdür V. Fesih Vural, İlçe Müftüsü Sedat Karali, Havran Mal Müdürü İrfan Tercan, İlçe Tarın Müdür V. İshak Kuzu, okul/kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yarışmaların bitiminde yarışmanın sunucusu ile yarışmanın hazırlanmasında sunulmasında emeği geçen jüri üyelerine ve katılımcı öğrencilere protokol üyeleri tarafından ödül ve belge verildi.

Havran İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak yarışmaya katılan bütün okullarımızı, yarışmaya katılan öğrencilerimizi ve onları yarışmaya hazırlayan değerli öğretmenlerimizi, jüri üyelerimizi ve yarışma sunucumuzu kutluyor kendilerine teşekkür ediyoruz

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER