Havran'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Havran'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

Havran'da 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı coşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Havran 15 Temmuz Şehitleri Meydanı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir tarafından Atatürk anıtına Havran İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü çelengi konulmasının ardından saygı duruşu yapılarak İstiklal Marşı okundu.

Okullarımız, öğrencilerinin ve velilerinin katılımı ile okul bahçelerinde Bayramı coşku içinde kutlarken İlçe protokolü de Seyitonbaşı İlkokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından Havran Belediyesi Kültür Merkezi’nde hazırlanan kutlamaya katıldı. Düzenlenen programa, Havran Kaymakamı Enver Özderin, Belediye Başkanı Emin Ersoy, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, Kurum Amirleri, öğretmenler, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Saygı duruşunun yapılması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından, İlçe Millî Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir günün anlam ve önemini belirten konuşmasını yaptı. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda öğrencilerin hazırlamış olduğu gösteriler büyük bir ilgi ve beğeniyle takip edildi. Öğrencilerin gösterdikleri performanslar dakikalarca alkışlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle İlçe Milli Eğitim Müdürlümüzce düzenlenen resim ve şiir yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri ve belgeleri takdim edildi. Bir şenlik havasında geçen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı çektirilen hatıra fotoğraflarının ardından son buldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen Seyitonbaşı İlkokulu idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür edildi.

Okul Öncesi öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında;

1.İpek Uysal- Hak İş Hizmet İş Sendikası Kocaseyit İlkokulu

2. Nurcan Karagöz- Temaşalık İlkokulu

3. Zeynep Yetgin- Kobaklar İlkokulu

İlkokul öğrencileri arasında düzenlenen resim yarışmasında;

1. Elif Azra Etki - Aliçetinkaya İlkokulu

2. Ummuhan Kaya - Tepeoba İlkokulu

3. Hacer Naz Ercan - Temaşalık İlkokulu

Ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen şiir yarışmasında;

1. Havva Eslem Ergen- Gülsüm Mehmet Uysal Büyükdere Ortaokulu

2. Aylin Efe- Havran İmam Hatip Ortaokulu

3. Elif Bıçkıcı- Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER