Havran'da öğretmenler gününde hayır düzenlendi

Havran'da öğretmenler gününde hayır düzenlendi

24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Kültür Merkezinde, Şehit Eyüp Karataş Ortaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından kutlama programı düzenlendi.

Programa İlçe Kaymakamı Sayın Enver Özderin, Belediye Başkanı Sayın Emin Ersoy, lçemiz Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Aydemir, İlçe protokolü, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ile başlayan program, günün anlam ve önemini belirten konuşmaların yapılması, kısa film gösterimi, şiirlerin okunması, öğrencilerin hazırladığı oratoryo ve tiyatro gösterileri ile devam etti. Program sonunda öğrenciler arasında düzenlenen Resim, Şiir ve Kompozisyon yarışmalarında dereceye girenlere hediyeleri takdim edildi. 

Öte yandan 24 Kasım öğretmenler günü dolayısıyla Belediye tarafından şehit olan ve ebediyete irtihal eden öğretmenlerimiz için lokma hayrı ve Mevlid-i Şerif okutuldu.

Belediye Başkan Emin Ersoy, "Yapılan hayrın ve okunan duaların kabul olmasını diliyor, başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere ebediyete irtihal eden öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz."

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 24 Kasım 2022, 17:23

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER