MASAL BENİM, YAZAR BENİM PROJESİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

MASAL BENİM, YAZAR BENİM PROJESİ TÜM HIZIYLA SÜRÜYOR

 

Havran Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu Sınıfı öğretmeni Betül Seher Kılnamaz tarafından, öğrencilerin yetenek ve hayal güçlerini ortaya çıkararak, masal yazarları yetiştirmek için geliştirilen ve Türkiye’nin 6 coğrafi bölgesinde aktif olarak yürütülen ‘Masal Benim, Yazar Benim’ isimli

etwinning projesi çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

Projenin mimarı Havran Seyit Onbaşı İlköğretim Okulu Sınıfı öğretmeni Betül Seher Kılnamaz yaptığı açıklamada “Proje ile geleceğin genç yazar adayları, keşfediliyor, eğitiliyor ve yazarlarla buluşuyor. Projeye Türkiye’nin 7 ilinden katılan yetenekli 95 öğrencimiz kendi masallarını, masal formatında yazmaya başladı. Bu, bizleri çok mutlu ediyor. Her hafta sonu bir yazarla çevrimiçi ortamda bir araya gelen öğrencilerimiz, yazarlığa dair merak ettikleri sorulara cevap bulurken, aynı zamanda da yeteneklerini geliştirme fırsatı buluyor. Proje çalışmalarımızı birlik beraberlik ve işbirliği içinde Türkiye’nin 6 coğrafi bölgesinde aktif bir şekilde yürütüyoruz. Projemize internet üzerinden mslbnm.blogspot.com/masal  adresinden ulaşabilirler” dedi.

Projede yer alan öğretmenler, Balıkesir Havran Seyitonbaşı ilkokulundan Betül seher Kılnamaz, Adana Bahçelievler ilkokulundan Nuran Demir Karaman, Kocaeli Çayırova Mehmet Akif ilkokulundan Aysun kurt katman, Hakkari Yüksekova 50.Yıl ilkokulundan İshak Göç, Balıkesir Edremit Salih Korkut Budaras ilkokulundan Neslihan Ünver, Bursa Büyükşehir Belediyesi Zafer Atıcılar Ortaokulundan Öznur Özkul Cengiz, Samsun Tekkeköy Lütfiye Dr.Kenan Yılmaz ilkokulundan Esra Boztepe, balıkesir Havran Kalabak Ortaokulundan Gürkan İnçamur, Ankara Mamak Ege ilkokulundan Eymen Ölçer Durulmuş.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER