İvrindi Halkı Yusuf Cengiz’e Güveniyor

2024 Mahalli İdareler seçiminde yeniden İvrindi için çalışmalarını sürdüren Yusuf Cengiz, yaptığı hizmetlerle her gittiği yerde takdir topluyor.

İvrindi Halkı Yusuf Cengiz’e Güveniyor

Her bir vatandaşa ulaşmaya ve her kesime dokunmaya gayret eden Başkan Cengiz “Yürüttüğümüz çalışmalar, hayata geçirdiğimiz onlarca projeyi halkımız biliyor ve görüyor” dedi.

Çok Çalıştık, Çalışacağız.

Körfeze uzanan yolda gelişmeyi bekleyen İvrindi’de son 5 yılda başarılı çalışmalara imza attık diyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “Memleketimize hizmet sevdamız günden güne büyüyor. Her alanda ilçemizin gelişmesine yönelik adımlar attık. Her mahalleye dokunduk, talepleri yerine getirdik. Hizmet etmeyi kendimize görev, halkımıza dokunacak projeleri hayata geçirmeyi ise sevda edindik. İlk günkü azim ve kararlılık ile ilçemizin her noktasına ne ihtiyaç varsa hizmet ulaştırmaya ve eksikleri gidermeye gayret ettik, aynı azim ve kararlılık ile çalışmaya devam edeceğiz. “

Halkımızın Desteği Ve Güveni Tam

Seçim süreci boyunca yaptığımız ziyaretlerde coşku ile karşılanıyoruz diyen Cengiz “ Altyapıdan üstyapıya, sosyal projelerden, sosyal tesislere her alanda yürüttüğümüz çalışmalar halkımız tarafından biliniyor, takdir ediliyor. Önemli birçok sorunu halletmenin onlarca hizmeti yerine ulaştırmanın verdiği güven ve halkımızın teveccühü sayesinde gittiğimiz her yerde çok güzel karşılanıyor, samimiyetle uğurlanıyoruz. Halkımız neye ve kime oy vereceğini biliyor. Projeleri ve hedefleri ile ilçesi için dertlenen Başkanın ve Başkan adayının kim olduğunu seçmenimiz bilir. Gönlümüz rahat, halkımıza güvenimiz tam. Biz halkımıza, halkımız da bize sonuna kadar güveniyor. 31 Mart akşamı yine kazanan İvrindi olacak inşallah”

Yeni Dönemde De Hedeflerimiz Büyük

2024-2029 yılları arasında ilçemizde yürüteceğimiz çalışmalar ile gelişmişlik düzeyinin arttığını ilçemizin ne kadar değiştiğini halkımız görecek “ şeklinde konuşan Başkan Yusuf Cengiz “ İvrindi Belediyesi Fabrika alanları projemiz ile ilçemizin istihdam anlamında yaşanan temel sorununa neşter vuracağız. Göç eden değil göç alan bir ilçe haline geleceğiz. Bununla birlikte Gökçeyazı’da yürüttüğümüz sondaj çalışmaları ve bulduğumuz 54 derece sıcak su ile bölgeye termal otel ve benzinlik projesini hayata geçirecek, termal organize sanayi projesi kurulmasına yönelik de adımlar atacağız. Sosyal tesis anlamında ilçemize kapalı halı saha kazandıracak, İvrindi İlçe stadyumuna da Gençlik ve Spor Bakanlığı destekleri ile tesisli protokol tribünü inşa edeceğiz. Gençlerimize 2024 yılı ortasında Gençlik Merkezi ve Yarı Olimpik Yüzme Havuzu İnşaatlarını tamamlayıp hizmete alacağız. Büyükşehir Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz’ın destekleri ile ilçe merkezine Patenti Büyükşehir Belediyemizde bulunan BALBUCKS kazandıracağız. Ulaşım anlamında sorun teşkil eden İvrindi-Korucu-Büyükyenice-Bergama yol güzergâhının tamamlanmasını sağlayacağız. Her mahalleye tek tip aşevi projemize devam edecek, mahallelerimizin toplu organizasyonlarını ferah ortamda gerçekleştirenlerine vesile olacağız. Çocuklarımız güvenli ortamda oynasınlar diye park sayımızı çoğaltacak, sporu seven ilçede halı saha inşaatlarımıza devam edeceğiz. Kırsalda ve merkezde ne ihtiyaç varsa onları halledecek, taşın altına elimizi değil gövdemizi koyacağız. Bu zamana kadar biz yaptık, yine biz yapacağız. Her zaman ki gibi kazanan İvrindi olacak, kazanan vatandaşlarımız olacak”

Güncelleme Tarihi: 21 Mart 2024, 12:58

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER