İvrindi’de 22. Halı Saha İnşaatı Tamamlanıyor

İvrindi’de 22. Halı Saha İnşaatı Tamamlanıyor

Belediye Başkanı Yusuf Cengiz liderliğinde ilçenin her noktasına İvrindi Belediyesi imzası atılmaya devam ediliyor. Merkezden kırsala her alanda etkin çalışmalarını sürdüren İvrindi Belediyesi genç ve çocuklara yönelik yatırımlarını sürdürüyor. Bu yıl sonunda İvrindi Belediyesi katkıları ile ilçe geneline kazandırılan 40*20=800 m2 halı saha sosyal tesislerin sayısı 18’e yükselecek, toplamda ise 22 halı saha vatandaşların kullanımına kazandırılmış olacak. Osmanlar, Kaya pa, Geçmiş ve Kuş dere mahallelerine inşa edilecek yeni halı sahalar yıl sonuna kadar yetişecek

SOSYAL TESİSİN MERKEZİ İVRİNDİ

2019 yılından bu yana ilçe genelinde tesisleşme anlamında önemli adımlar attık diyen İvrindi Belediye Başkanı Yusuf Cengiz “ Gerek spor toto destekleri gerekse İvrindi Belediyesi imkanları ile merkezden kırsala önemli yatırımlar gerçekleştirdik.  Spor toto destekleri ile ilçemize kazandıracağımız  Yarı Olimpik Yüzme havuzu inşaatında sona geldik. Yine spor toto destekleri ile okullar bölgesi kampus alanına 2 adet halı saha, 1 adet voleybol sahası, 1 adet basketbol sahası ve tenis kortu kazandırdık. İvrindi Belediyesi olarak 2019 yılından bu yana ilçe genelinde toplam 18 halı saha inşaatı gerçekleştirdik. Toplamda halı saha sayımız ilçe genelinde 22’ye ulaşmış durumda. İnşaatı tamamlanan ve faaliyete geçen halı sahalarımızdan toplamda 40 mahallemiz faydalanıyor. Bu sayıyı artırmak ve her mahallemizin bu sosyal tesis alanlarından faydalanmasını sağlamak için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYİ ŞİAR EDİNDİK.

Her alanda hizmet eden belediye olduklarını ifade eden Başkan Cengiz “ Merkezden kırsala hummalı çalışmalar içerisindeyiz. Her yaş kategorisini düşünerek çalışıyoruz. Merkezde özellikle 2 yıl içerisinde gözle görülür çalışmalar tamamladık. Altyapı, kanalizasyon, içme suyu, yağmur tahliye hattı, fiber internet altyapısı gibi çalışmaları tamamladık. Bununla birlikte ilçemizde devam eden doğalgaz altyapı çalışmalarına araç envanter ve personel desteği sağlıyoruz. İnşallah 20 gün gibi süre zarfında ilçemizde doğalgaz bağlantısı olmayan ev kalmayacak diyebiliriz. İlçemizin refaha kavuşması, yaşam stan dartının yükselmesi için var gücümüzle çalışıyoruz çalışmaya da devam edeceğiz. Merkezden kırsala hizmet ulaşmayan yer kalmayacak. İvrindi Belediyesi’nin hizmet ağı her hane ve her vatandaşa ulaşacak.

2023 İVRİNDİ YILI OLACAK

Hizmet süremizde 3. Yılımızı doldurmaya yaklaştığımız bu süreçte yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyen Başkan Cengiz “ İvrindi kabuğunu kırma yolunda geçtiğimiz 3 senede önemli adımlar attı. Gözle görülür ve hissedilir yatırımlar aldı. Modern şehircilikten, spor kentine ve bir çok alanda adından söz ettirir hale geldi. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından Türkiye Yüzyılı manifestosu açıklanırken,  2023 yılı için İvrindi yılı olacağını belirtmek istiyorum. 2023 yılında İvrindi, sanayileşme anlamında büyük ve öneli yatırımlara ev sahipliği yapacak bunun müjdesini şimdiden vermek istiyorum”

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER