İvrindi’nin Yusuf Cengiz’i Var 

Vizyonu, hayata geçirdiği projeleri ve mesai mefhumu gözetmeksizin yürüttüğü çalışmalar ile son 5 yılda İvrindi’nin çehresini değiştiren Başkan Yusuf Cengiz yeni projeler için tekrardan kolları sıvadı.

İvrindi’nin Yusuf Cengiz’i Var 

2019 yılında İvrindi Belediye Başkanlığına seçilen Yusuf Cengiz seçildiği günden bu güne ilçesinde yürüttüğü başarılı çalışmalar ile adından söz ettirmesi sebebiyle yeniden Ak Parti İvrindi Belediye Başkanlığı’na yeniden aday gösterildi.

Her yaş kesimine hitap eden yatırımları ile göze giren Başkan Cengiz “İvrindi Bilir Gerçek Belediyecilik Ak Parti’dir, Gerçek Belediyecilik Cumhur İttifakıdır” diyerek farkını ortaya koyuyor. Her zaman sahada olan Cengiz, hemşehrileri ile hasbıhal etmeyi, yürüttüğü çalışmaları ve yeni dönemde hayata geçireceği projeleri konuşmayı ihmal etmiyor.

EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE DAHA GÜZEL İVRİNDİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

İlçe genelinde dokunmadık kimse kalmayana dek çalışacaklarını ifade eden Başkan Cengiz “ 5 yılda 7den 70e her kesime hitap eden yatırımlarımızı hemşehrilerimiz ile buluşturduk. 69 mahallemizde eser siyasetimizi gönül belediyeciliği ile işleyip hizmet etme gayretinde olduk. Artık uzun periyodun sonunda son viraja girmiş bulunuyoruz. Yaptıklarımızı halkımıza duyuruyor,  önümüzdeki süreçte hayata geçireceğimiz projelerimizi konuşuyoruz. Hep birlikte hizmet ulaştırma, ortak akıl ile hareket etme gayretinde olacağız.  2019 yılında açıkladığımız 64 projenin %90’ını hayata geçirdik.  Bundan başka 10’un üzerinde seçim beyannamesi haricinde projemizi de vatandaşlarımız ile buluşturduk. Büyükşehir Belediyesi ile uyumlu çalışmamız, planlarımızı ortak akıl ile masaya yatırıyor olmamızın olumlu yönlerini gördük. Bu konuda ilçemize kazandırdığımız yatırımlarda desteğini esirgemeyen Büyükşehir Beleye Başkanımız Yücel Yılmaz ve değerli ekibine şahsım ve ilçe halkım adına canı gönülden teşekkür ediyorum. Yine aynı azim ve kararlılıkla ilçemize hizmet etme gayemizi sürdüreceğiz.”

HEP VATANDAŞLARIMIZ İLE  BİR ARADA OLDUK

İlçede sadece hizmet belediyeciliğini değil gönül belediyeciliğini de ilmek ilmek işledik diyen Yusuf Cengiz “ Eli öpülesi büyüklerimizden, sevmeye doyamadığımız minik yavrularımıza kadar her vatandaşımız ile iç içe olmayı ihmal etmedik. Düğün, sünnet cemiyetlerinde, hayır yemeklerinde, cenaze törenlerinde her zamandan vatandaşımızın yanında olmayı kendimize ilke edindik. Onların mutluluğu bizlere çalışma enerjisi olarak geri dönüyor diyerek sahada olmaya, vatandaşlarımıza dokunmaya, gönül belediyeciliği manifestosunu uygulamaya gayret ettik. Bir tebessüm yeter diyerek mutlu günlerinde yanlarında olmaya, dayanacak bir omuz olmak için de zor günlerinde üzüntülerini paylaşmaya, birlikte yapabileceklerimizi konuşmaya gayret ettik. Akıl akıldan üstündür sözünden yola çıkarak planlarımızı ‘daha güzel nasıl olur’ sorusunun cevabını halkımızdan alarak hareket ettik“

DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR

Bizler sustuğumuz zaman projelerimiz konuşur diyen Cengiz “ İlçe merkezinin kronik sorunu olan altyapı yenileme projesi başta olmak üzere hayalden öteye dahi geçmeyen yatırımların ilçeye kazandırmak bizlere nasip oldu. İl genelinde en çok proje hayata geçiren ilçelerin başını çekiyoruz.  Vatandaşlarımız hizmet siyasetini en iyi şekilde yapanı da bilir, yapacağım diyip alıp tutanı da bilir. Bizlere güvenip Belediye Başkanlığı görevine getiren hemşehrilerimize canı gönülden teşekkür ediyorum. İnşallah 31 Mart’tan sonra yine her alanda ilçemizin kalkınması, hak ettiği konuma gelmesi için gecemizi gündüzümüze katarak çalışma fırsatını hemşehrilerimiz bize verecektir. Bu konuda inancım ve güvenin tam Allah’ın izniyle”

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2024, 11:12

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER