Yusuf Cengiz “Hayâl Satmıyoruz”

Yusuf Cengiz “Hayâl Satmıyoruz”

Seçim projelerini her gittiği meydanda açıklayarak yeni dönemde “Yeniden fark yaratmaya devam edeceğiz” diyen Cengiz “hayali projeler değil, gerçek projeler üretiyoruz” dedi.

Her çalışmamızda alın teri emek ve mücadele var diyen Cengiz “Halkımız küme oy atacağını, kimlerin bu işi başaracağını bilir” dedi

ESER VE HİZMET BELEDİYECİLİĞİNİ İLÇEYE YAYDIK

İvrindi’de eser ürettik, projeler hayata geçirdik. Kalkınması için var gücümüzle çalıştık diyen İvrindi Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Yusuf Cengiz “ İlçemizde dokunmadığımız vatandaş, derdini dinlemediğimiz hemşehrimiz kalmadı. El birliği ile ilçemizde çalışmalar yürütmeye gayret ettik. 5 yıl içinde bizim yaptıklarımızı ilçemizde herkes görüyor. Her kesime hitap eden yatırımları, hizmetleri ve projeleri vatandaşlarımız ile buluşturmaya gayret ettik. Çözülemeyen sorunlara neşter vurduk. Gelişmesi yönünde önemli adımlar attık. Şehrimizin gelişmesi yönünde  ne yapılması gerekiyorsa yapma gayretinde olduk.”

KİRLİ SİYASETE KULAKLARIMIZ TIKALI

Bizler Reisimizin izinde, Cumhurbaşkanımız ve Genelbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Bilge Lider Devlet Bahçeli’nin izinde giden temsilcileriz şeklinde konuşan Başkan Cengiz “ Bizler liderlerimizden aldığımız güç ve destek ile ilçemizin her alanına ulaşma gayretindeyiz. Bizler ipinin ucunu kimin tuttuğu belli olmayan adaylardan değiliz. 5 yılda beri ilçemiz bizi tanır. Ne yapmak istediğimizi, ilçemiz için nasıl dertlendiğimizi ve nasıl projeler ürettiğimizi halkımız bilir. Bizim kirli siyaset ile iftira siyaseti ile işimiz olmaz. O tür siyaseti ancak hiç bir projesi olmayan, kopya projeler ile meydanlara inen ve kendi yapacaklarını anlatmak yerine karşı tarafın ne yapıp yapmadığını anlatanlar yapar. Bizim o tür siyaset palavralarına karnımız tok. Davul kendi boynunda tokmağı başkasının elinde olan siyasi figüranlardan halka fayda gelmeyeceğini İvrindi ve Balıkesir biliyor ve görüyor. İnşallah 31 Mart’ta her yerde yeniden Cumhur ittifakı zaferini kutluyor olacağız”

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2024, 16:32

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER