Amatörlerden Başkan İduğ’a Plaketli Teşekkür

Amatörlerden Başkan İduğ’a Plaketli Teşekkür

Bornova Kulüpler Birliği Yönetimi yeni sezon öncesinde Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Başkan İduğ’a bugüne kadar amatörlere verdiği destek için teşekkür eden Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz, “Sayın Başkan bugüne kadar verdiği her sözü tuttu” diye konuştu. Başkan İduğ ise Bornova Belediyesi olarak amaçlarının tesisleşme ve yetiştiricilik olduğunu ifade ederek, “Desteğimiz bundan sonra da sürecek” dedi

 

Bornovalı amatörler yeni sezon öncesi Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ’u ziyaret etti. Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz, Başkan Yardımcısı Mehmet Turu ve yönetim kurulu üyeleri Cafer Çamoğlu ile Ümit Arslan, bugüne kadar verdiği destek ve spor alanında yaptığı yatırımlar nedeniyle İduğ’a teşekkür plaketi verdi.

 

Amacımız tesisleşme 

Ziyaretleri nedeniyle Bornova Kulüpler Birliği Yönetime teşekkür eden Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Bizim önceliğimiz tesisleşme olacak. Yarışmacı takımları da bütçemiz paralelinde destek olmaya çalışıyoruz. İzmir'deki amatör futbol karşılaşmasının yarısı Bornova'daki altı sahada oynanıyor. Biz bu tesislerin tamamını ve halı sahalarımızı yeniledik.  Bunların yanında profesyonel lig maçlarının oynandığı Aziz Kocaoğlu Stadı var. Futbol dışındaki branşlara da önem veriyoruz. Çamdibi’ne yarı olimpik kapalı havuz yaptık” diye konuştu.

 

Hepimize görev düşüyor 

Spor geçmişine biri olarak tüm sorun ve ihtiyaçların farkında olduğunu ifade eden Başkan İduğ, “Türkiye'de ekonominin geldiği nokta ortada. Amatör sporcuların sağlık, servis, tesis konularındaki beklentilerini biliyoruz. Bu sorunların çözümünde birlik olmaya ihtiyacımız var. Yerel yönetimlere düşen görev, sizlere olabildiğince destek olmaktır. Ben her zaman amatör sporcuların yanındayım. Yılbaşından itibaren sağlık sorunlarını fizyoterapistler eşliğinde çözdüğümüzü herkes görecek. Amacımız sporcularımız iyi beslenmesi, barınması, iyi şartlarda spor yapması. Spor çocuklarımız ve gençlerimizin başta uyuşturucu kullanımı olmak üzere kötü alışkanlıklardan uzak durması. Bu doğrultuda amatör kulüpler çok önemli görev yapıyor ve hepimizin onlara destek olması gerekiyor” dedi.

 Verdiği sözü tutuyor

 Bornova Kulüpler Birliği Başkanı Mustafa Yılmaz, “Bornovalı amatörler olarak başkanımızın spora bakışını her zaman takdirle karşılıyoruz. Bugüne kadar verdiği ner sözü tuttu ve spor alanında önemli çalışmalar yaptı. Tüm amatörler adına kendisine çok teşekkür ederim” diye konuştu.

 

Bornova’nın yükü çok fazla

 Aynı zamanda Bornova Belediyesi Meclis Üyesi olan Bornova Kulüpler Birliği Başkan Yardımcısı Mehmet Turu ise “Bornova’da çok fazla tesis var. Amatör kulüp sayısı da bir hayli fazla. Bu nedenle İzmir’deki amatörlerin maç yükünü Bornova çekiyor. Sayın Başkan da spora yönelik yatırımlarını buradan hareketle hayata geçiriyor. Tabii ki maddi ihtiyaçlar da var. Bornova Belediyesi’nin bu anlamda da elinden gelen desteği vereceğine inanıyorum. Kendisine teşekkür ediyor, tüm kulüplere yeni sezonda başarılar diliyorum” dedi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160