Erkan Karasu: Hayali Projelerden Yana Değiliz!

Erkan Karasu: Hayali Projelerden Yana Değiliz!

Cumhuriyet halk partisi (chp) narlıdere belediye başkan aday adayı erkan karasu, “narlıdere’yi yöneteceğiz diyorsak! O zaman ilk önce narlıderelilere soracağız. Narlıdere'deki gençlere, kadınlara, çocuklara ve yaşlılara herkese soracağız daha sonra projelerimizi ardı ardına ortaya çıkaracağız” dedi.

Narlıdere’nin ihtiyaçlarını, en iyi o kentte yaşayanların bildiğinin altını çizen karasu, “çünkü ihtiyaçları bilen onlar, talepleri onlar verecek, sorunları onlar biliyor, onlarla birlikte bir araya geleceğiz daha sonra projelerimizi ortaya koyacağız” diye konuştu.

Vatandaşların karşısına yapılamayacak hayali projelerle çıkmayacaklarını vurgulayan erkan karasu şunları söyledi: “hayali projelerden yana değiliz, sorun neyse, orada olacağız, sorunun çözümünü kaynağında birlikte bulacağız. Ben matematikçiyim, problem varsa o problemi çözmek için her şeyi yapar her şeyi ortaya koyarım; sonuçlara problemi çözdükten sonra da başka problemleri çözmek için uğraşırız. Belediyecilik de budur! Kamusal belediyecilik özellikle kamucu belediyeciliği, bu konuyu özellikle altını çizerek söylüyorum. Sorunları tespit edersiniz ondan sonra sorunlarla ilgili proje üretirsiniz. O nedenle gerçekçi, vatandaş odaklı projelerle vatandaşımızın yanında olacağız.”

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER