Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, mecli üyeliği için başvuru yaptı

Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, mecli üyeliği için başvuru yaptı

İzmir'de özellikle Rumeli ve Balkan Sivil Toplum Kuruluşları alanında yaptığı çalışmalarla tanınan CHP Konak Belediye Meclis Üyesi ve İzmir Gültepe Makedonya Göçmenleri Derneği Başkanı Birol Özkardeşler, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için Belediye Meclis Üyeliği Başvuru dosyasını CHP Konak İlçe başkanlığına teslim etti.

Özkardeşler Dosyayı teslimi ederken, Rumeli Balkan Sivil Toplum Kuruluşlarının, Derneklerinin, Federasyonlarının Başkanları, yöneticileri, sendika temsilcileri, Muhtarlar ve partililer yalnız bırakmadı.

CHP Konak İlçe Başkanı Ozan Ali İlgazi şunları söyledi; "Birol Özkardeşler ile Konak Belediye Meclisinde dört yıldan fazla birlikte çalıştık.Belediye Meclis Üyeliği için tekrar çıktığı bu yolda kendisine  başarılar diliyorum. Hayırlı ve uğurlu olsun"

Birol Özkardeşler yaptığı konuşmada; "Büyük önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün bize emaneti olan partimizin kuruluşunun temeli olan "Anadolu ve Rumeli Müdafayi Hukuk Cemiyeti" anlayışını çalışmalarımızda kendimize ilke edindik. Yerel yönetimlerde yaptığımız çalışmaların partimizi iktidara taşıyacağının bilinci ile tekrar Konak Belediye Meclis Üyeliğine başvurumu yapıyorum. İlçe Başkanım Ozan İlgazi'ye ve katılımlarınızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum."

(Doğan Prepol Poroviç)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER