Karesi Şehit Yüzbaşı İlker Acar Ortaokulu Kütüphanesi törenle açıldı

Karesi Şehit Yüzbaşı İlker Acar Ortaokulu Kütüphanesi törenle açıldı

Milli Eğitim Bakanlığının “Kütüphanesiz Okul Kalmayacak” projesi kapsamında Karesi Şehit Yüzbaşı İlker Acar Ortaokulunun kütüphane açılışı Karesi İlçe Kaymakamı Metin Arslanbaş ve  İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı tarafından gerçekleştirildi.

Kütüphanenin açılış törenine Karesi İlçe Kaymakamı Metin Arslanbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Uras ve Karesi İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Günnü katıldı.

Konuşmasında kütüphanelerin öğrencilerin yaşam boyu öğrenen, bilgiyle teması kesilmeyen bireyler olarak yetişmelerindeki katkısını vurgulayan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı: “Okuyan, araştıran, kendini geliştiren, öğrendiklerini hayata geçirebilen nesiller yetiştirmeyi hedefliyoruz. Bugün bir kütüphanemizin daha kapılarını öğrenme heyecanıyla dolu çocuklarımıza açıyoruz.” diyerek öğretmen ve öğrencilere seslendi.

Açılış töreninin ardından kütüphaneyi gezerek minik öğrencilerin okuma heyecanına ortak olan İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, öğretmenlerle de bir araya gelerek, açılan kütüphanenin hayırlara vesile olmasını ve öğrencilere kitap sevgisi kazandırmasını temenni ettiğini söyledi.  (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 09 Aralık 2021, 22:44

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER