Başkan Cankul, dert dinliyor

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul vatandaşların dertlerini dinleyip çözüm üretiyor.Her hafta Perşembe günleri kurulan pazar yerinde bulunan zabıta noktasında vatandaşların dertlerini dinleyip çözüm üretiyor.

Başkan Cankul, dert dinliyor

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul vatandaşların dertlerini dinleyip çözüm üretiyor.

Her hafta Perşembe günleri kurulan pazar yerinde bulunan zabıta noktasında vatandaşların dertlerini dinleyip çözüm üretiyor.

Kepsut Belediye Başkanı İsmail Cankul "Ulaşılamayan değil her zaman ulaşılan Başkan sloganıyla yola çıktık. Perşembe günlerinde burada zabıta noktasında her kesimden yaşlı, genç, erkek bayan, vatandaşlarımızın talepleri ve sorunlarını dinleyerek çözüm üretmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Vatandaş odaklı çözümler geliştirip hemşehrilerimizin talepleri doğrultusunda hizmetlerimize yön veriyoruz. Sonuç olarak Bizi biz yapan ne makam ne mevki, biz büyük bir aileyiz. Bu topraklarda yaşayan insanımızı yine en iyi bu topraklarda yaşayan bilir. Biz lafa bakmayız, hizmete bakarız.“İşi bilen yapar, az bilen akıl verir, bilmeyen eleştirir, yapamayan çamur atar” Biz hemşehrilerimizin ayağını çamura bastırmayız’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2018, 14:00
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER