Esra Sönmezer, Fıs Fıs İsmail’i tayt giyerek eleştirdi

Esra Sönmezer, Fıs Fıs İsmail’i tayt giyerek eleştirdi

‘Pembe Pijama’ isimli programına Fıs Fıs İsmail lakaplı oyuncu Süleyman Yağcı’yı konuk eden ve konuğu ile canlı yayında tayt polemiği yaşayan güzel oyuncu ve sunucu Esra Sönmezer, ses sanatçısı ve yazar Onur Akay’la özel bir röportaj yaptı. Canlı yayında yaşanan olayların detaylarını anlatan Sönmezer, ayrıca tayt giyerek Fıs Fıs İsmail’e göndermede bulundu.

“FENA FISLADI”

Röportajda Onur Akay’ın, “Sizce Fıs Fıs İsmail tayt giyen kadınları beğeniyor olabilir mi?” sorusuna, “Bence Fıs Fıs İsmail tayt giyen kadınlardan etkileniyordur ve etkilendiği için de böyle bir açıklama yaparak fena fısladı!” yanıtını veren Sönmezer, “50 sene kadın yüzü görmemiş azınlıkta olan adamları koruyan bir açıklama yapması çok talihsizce oldu. Sonuçta Allah nefis diye bir şey vermiş. Erkekler nefsini tutmaktan acizse bunda bizim suçumuz ne? Erkeklere göre mi yaşayacağız?” dedi.

Format gereği programa pijama ile katılması gerekirken pijama giymeyi reddeden Süleyman Yağcı’nın, canlı yayında Esra Sönmezer’e “Şimdi senin gibi alımlı, pijamalı bir kadının yanına pijamayla gelmek sakıncalı. Sen pijamalı ben pijamalı sıkıntılı olur.” dediği de ortaya çıktı.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER