Tüdanya heyecanına gencin kalbi dayanamadı

Fotoğraf çektiren hayranı kalp krizi geçirdi!

Tüdanya heyecanına gencin kalbi dayanamadı

Tüdanya, kendisini şoke eden üzücü bir olayla sarsıldı. 30 yaşındaki hayranı Yunus Ulaş’ın kendisi ile fotoğraf çekildiği esnada heyecanlanarak kalp krizi geçirdiği öğrenildi.

 “Seni Sevmeyen Ölsün” şarkısıyla bir döneme damga vuran ve 2021 yılında gırtlak kanseri nedeniyle sesini kaybeden ünlü arabesk şarkıcısı Tüdanya'yı, derinden üzen ve şoke eden bir olay yaşandı. Olayı ses sanatçısı ve magazin yazarı Onur Akay duyurdu. Akay, “Tüdanya’ya büyük hayranlık duyan Adanalı hayranları, ünlü şarkıcıya sosyal medyadan ulaşarak kendisini ziyaret etmek istediklerini ilettiler. Tüdanya ise hayranlarını kırmayarak İzmir’e davet etti. Onları evinde misafir eden Tüdanya, kendisini şoke eden üzücü bir olayla sarsıldı. Yazarımız Zühre Gülşen’in takip ettiği ziyaret esnasında 30 yaşındaki hayranı Yunus Ulaş, Tüdanya ile fotoğraf çekildiği esnada heyecanlanarak kalp krizi geçirdi. Yere yığılan Ulaş için hemen sağlık ekipleri çağrıldı ve İzmir Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Hastanede tedavisi devam eden ve sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilen Yunus Ulaş ve Tüdanya Onur Akay’a konuştu. Tüdanya, “Şok geçirdim, bu olay beni çok derinden üzdü. Yunus’a acil şifalar diliyorum” dedi.

Ulaş ise şu ifadeleri kullandı:

“Tüdanya’ya, babamın kasetleri sayesinde dinleye dinleye hayran oldum. Daha sonra sosyal medyaya videolarını attım. Tüdanya görmüş, beğenmiş ve iletişime geçtik. Herkesin Tüdanya’ya bir vefa borcu var.

Çünkü kimi onun şarkıları ile ağladı, kimi aşk acısı çekti ve hüzünlendi. Aslında Bergen’le hayatları bazı noktalarda kesişiyor. Bergen gözünü kaybetmişti Tüdanya ise sesini kaybetti ama bizi kaybetmedi. Daima onun yanındayız”

(Onur Akay)

Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2024, 12:02

Bekir Terzioğlu

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER