‘Üç Kız Kardeş’in Nesrin'i İclal Aydın’a felsefe öğretmeninden mesaj var!

‘Üç Kız Kardeş’in Nesrin'i İclal Aydın’a felsefe öğretmeninden mesaj var!

‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin Nesrin'i ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’ın oyunculuğa başlamasına felsefe öğretmeni sebep olmuş.

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ‘Üç Kız Kardeş’ dizisinin Nesrin'i ünlü oyuncu ve yazar İclal Aydın’ı, ortaokul ve lise yıllarında senelerce felsefe öğretmeni olan Göksenin Çakmak’a sordu.

İCLAL AYDIN’IN ÖĞRETMENİ BAKIN KİM ÇIKTI!

Aynı zamanda Zeki Müren'le aynı evi paylaşarak Müren’in son 18 yılına tanıklık eden ve Müren'in yakın dostu ve sırdaşı olan emekli felsefe öğretmeni Göksenin Çakmak, öğrencisi İclal Aydın için “emeklerim boşuna gitmemiş oldu” ifadelerini kullandı. Ünlü sanatçı Onur Akay’a çok duygulandığını da söyleyen Çakmak, “Onur'cuğum, İclal Aydın orta ikinci sınıftan lise son sınıfa kadar öğrencim oldu. Her yıl tiyatro oyunlarımda kendisine rol verdim. Sürekli geliştirdim. Yeteneği ile dikkatimi çekmişti zaten. Emeklerim boşuna gitmemiş oldu. Hemen hemen birçok yerde karşılaşıyoruz. Beni gördüğünde dakikalarca sarılır boynuma. İzmir'de yaşıyor zaten.” ifadelerini kullandı.

İclal Aydın, ‘Yaz Bitmesin’ adlı romanının önsözünde de felsefe öğretmeni Göksenin Çakmak’a teşekkür etmiş ve kitabını öğretmenine imzalarken, “hayatımın kıymetli mimarlarından, yol göstericim” ifadelerine de yer vermiş.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160