Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur Manyas'ta

Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur Manyas'ta

MİLLETVEKİLİ UYGUR SAHA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BALIKESİR'İMİZİ VE ÜLKEMİZİ DAHA GÜZEL YARINLARA TAŞIMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ.

 2023'E DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ.

Programlarına Manyas İlçesinde başlayan Ak Parti MKYK Üyesi, Balıkesir Milletvekili Belgin Uygur’un ilk durağı AK Parti Manyas İlçe Başkanlığı oldu. İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen ve saha çalışmalarını değerlendiren Uygur sonrasında Esnaf ve Vatandaşla selamlaşıp hâl hatır sordu, hayırlı işler diledi.

İlçe Başkanı Yıldız Barçin ile birlikte Manyas Kaymakamı Koray Çelik’i ziyaret edip çalışmalarında başarılar diledi.

“GENÇLERİMİZE DAHA İYİ BİR GELECEK VERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ. “

Programına İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı, Manyas Kaymakamı Koray Çelik, AK Parti Manyas İlçe Başkanı Yıldız Barçin ve yanındaki heyetle birlikte Salur Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde devam eden Milletvekili Uygur Okul Müdürü Kadri Kılıç ve öğretmenlerden çalışmaları ile ilgili bilgi aldı, okulda incelemelerde bulundu. Öğrencilerle sohbet etti.

Gıda Teknolojileri alanında son teknolojik donanımlarla hazırlanan yemek üretim tesisinde soğuk hava deposu, gıda depoları, doğrama ve pişirme alanları gibi akla gelebilecek tüm imkanlara sahip olan Salur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesi, Manyas bölgesinde eğitim gören 10 okuldan yaklaşık 1250 öğrenciye beş çeşitten oluşan öğle yemeği hizmeti veriyor.  

Salur Meslekî ve Teknik Anadolu Lisesinde ayrıca, Hayvan Yetiştiriciliği ve Sağlığı alanında eğitim alan öğrencilerin uygulamalı eğitimlerini sağlamak ve pratik kazandırmak amacıyla teknolojik aletlerle donatılmış Veteriner Kliniği bulunuyor.

Ziyareti ile ilgili olarak Milletvekili Uygur şöyle konuştu: “Kalkınmış ve refah düzeyini yakalamış bir Türkiye'nin geleceği, eğitimden ve bilgiyle donanmış genç nesillerin yetiştirilmesinden geçer. Bunda da mesleki eğitimin payı oldukça büyüktür. Gençlerimizin Mesleki ve Teknik Eğitime yönlenmesiyle yetiştirilecek nitelikli işgücünün ekonomiye kazandırılması sağlanmış olur. Nitelikli mesleki teknik eğitim alınarak sanayi, bilişim ve hizmet sektörlerinde istihdam sağlanmış olur. Bizler Mesleki ve Teknik Liselerimizin ülkemizin geleceği için öneminin farkındayız.  Meslek Liselerimiz için AK Parti Hükümetlerimiz döneminde yaptığımız yatırımlarla gençlerimizin hem mesleki ve teknik eğitim alanında en iyi eğitimi alması hem de sosyal ve kültürel alanda gelişimi için da birçok imkân sağlanmıştır. AK Parti olarak Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde gençlerimize daha iyi bir gelecek vermek için çalışıyoruz. “

“ŞEHİTLERİMİZİN VE GAZİLERİMİZİN HAKLARINI ÖDEYEMEYİZ”

Ziyaretlerine Karesi ilçesinde devam eden Milletvekili Uygur, önce 1998 de Mardin'de Şehit olan Üsteğmen Osman Kara Doğan’ın annesi Semra Hanım ve İlhan beyi; sonra da 1991 'de Şırnak'ta babası şehit olan kendisi de 2020 de Suriye İdlip'te Gazi olan Mustafa Yılmaz’ ı İl Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte ziyaret etti. Ziyaretleri ile ilgili olarak “Şehitlerimiz ve gazilerimiz bizim kahramanlarımız en kıymetli değerlerimiz. Şehitlerimizin ailelerinin ve Gazilerimizin her zaman yanlarındayız. Onların haklarını ne yaparsak yapalım ödeyemeyiz “dedi.

“KADINLARIMIZIN HER ALANDA SÖZ SAHİBİ OLMASINI DESTEKLİYORUZ”

MÜSİAD Balıkesir Kadın Komitesi Başkanı Gülhan Darende ve Yönetim kurulu üyeleri ile görüşen Milletvekili UYGUR, görüşme ile ilgili olarak “İş kadınlarının sesi olan ve iş dünyasında ben de varım diyen girişimci kadınlarımıza destek sağlayan kıymetli İş Kadınlarımızla kadınlarımızın iş hayatındaki yeri üzerine istişarede bulunduk. MÜSİAD gibi ülkemizin iş dünyasına yön veren bir kuruluşun, Balıkesir’imizde iş kadınlarımızı destekleyen bir komitesinin olmasından büyük memnuniyet duyuyorum. Şehrimiz, kadınlarımızın her alanda üretim ve ticaret yapabileceği potansiyele sahip. Ben çiftçilerimizden, kooperatiflerimize, ticaretten üretime, sanattan kültüre kadınlarımızın güçlenmesi için şehrimizin bir kadın milletvekili olarak tüm gayretimi gösteriyorum. Bu çalışmalarımız sırasında da MÜSİAD Kadın Komitesiyle istişare halindeyiz. Kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda güçlenmesine vesile olacak her alanda çalışmaya ve elimizi taşın altına koymaya hazırız. Kadınlarımızın her alanda söz sahibi olmasını destekliyoruz. “ dedi.

“2023'E DOĞRU EMİN ADIMLARLA YÜRÜYORUZ “

AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Milletvekili UYGUR  “AK Parti Balıkesir İl Yönetim Kurulu Üyesi kıymetli dava arkadaşlarımızla bir araya geldik. Birlik ve beraberlik içinde Balıkesir'imizi ve Ülkemizi daha güzel yarınlara taşımak için çalışıyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Liderliğinde 2023'e doğru emin adımlarla yürüyoruz. Toplantımız hayırlara vesile olsun. (Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2021, 16:58
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160