Başkan Yavaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Yavaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Gazetecilerin bütün zorluklara rağmen vatandaşlara doğru haberi ulaştırma çabası içerisinde olduğunu belirten başkan Yavaş “ Büyük bir özveriyle görevinizi yapmaya çalıştığınız, toplumun her kesiminin bilgilendirilmesi ve haber alması noktasında çok önemli bir görevi icra ettiğiniz, yerel basının zorlukları içerisinde yılmadan mücadele ederek sürekliliğini sağladığınız için bu özel gününüzü kutluyorum.

Günlük hayatın vazgeçilmez unsurlarından olan basın; kurumlar ve bireyler arasında veri akışını sağlaması yönüyle bizlere yardımcı olmakta ve bir anlamda kamu hizmeti ifa etmektedir. Gecesini gündüzüne katarak, kar, kış, sıcak, soğuk, demeden canla başla çalışarak topluma hizmet eden siz değerli gazetecilerin özverilerini takdir etmemek mümkün değildir. Yaptığınız haberler ve gazetenizdeki bilgilendirmeler ile ilçemizin bir nevi dışa açılan kapısısınız. Tanıtım destekli çalışmalarınız için ayrıca kutluyorum. Özellikle pandemi sürecinde de doğru haber akışının ne kadar önemli ve gerekli olduğunu anladık.

Bizlerin üzerine düşen sizlere her alanda destek sağlamak. Basın mensuplarının da doğru haber, tarafsızlık, özel hayata saygı noktasında meslek etiği açısından önemli olan hususlarda kişi haklarını gözetmeleri önemli bir noktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum." dedi. (Bekir Terzioğlu)

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER