Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı





Gazetecilerin bütün zorluklara rağmen vatandaşlara doğru haberi ulaştırma çabası içerisinde olduğunu belirten başkan Yavaş “ Hayatın her evresinde, büyük bir özveriyle görevini yapmaya çalışan, toplumun her kesiminin bilgilendirilmesi ve haber alması noktasında çok önemli bir görevi icra eden basın mensuplarımızın bu özel gününü kutluyorum.



Günlük hayatın vazgeçilmez unsurlarından olan basın; kurumlar ve bireyler arasında veri akışını sağlaması yönüyle bizlere yardımcı olmakta ve bir anlamda kamu hizmeti ifa etmektedir. Gecesini gündüzüne katarak, kar, kış, sıcak, soğuk, demeden canla başla çalışarak topluma hizmet eden değerli gazetecilerin özverilerini takdir etmemek mümkün değildir.  Yaptığınız haberler ve gazetenizdeki bilgilendirmeler ile ilçemizin bir nevi dışa açılan kapısısınız. Tanıtım destekli çalışmalarınız, ilçemizin güzelliklerini tüm Dünya’ya duyurmak adına destekleriniz için ayrıca kutluyorum.


Bizlerin üzerine düşen sizlere her alanda destek sağlamak. Basın mensuplarının da doğru haber, tarafsızlık, özel hayata saygı noktasında meslek etiği açısından önemli olan hususlarda kişi haklarını gözetmeleri önemli bir noktadır.

Bu duygu ve düşüncelerle sizlerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutluyorum.” Sözlerine yer verdi.


Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER