Sındırgı’da Hizmetin Adı AK Parti  

Sındırgı’da Hizmetin Adı AK Parti  

2004 yılından bu yana AK Parti hükümeti sayesinde Balıkesir’in Sındırgı ilçesini çağ atlatan projeler hayata geçirildi.

Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş’ın ilçeyi en güzel şekilde analiz etmesi ve hedefler ve projelerin önceden belirlenmesi ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye’ye kazandırdığı belediyecilik anlayışı ve AK Parti hükümetinin destekleri ile Sındırgı ilçesinde bugüne kadar Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımı gerçekleştirildi.

İlçenin dışa açılan kapıları Sındırgı-Bigadiç karayolu, Sındırgı- Akhisar karayolu, Sındırgı Çevre Yolu, 753 konutluk TOKİ projesi, Gençlik Merkezi, Atatürk Stadının yenilenmesi, 2 adet Sağlık Ocağı, Yeni Devlet Hastanesi, Yağcıbedir ortaokulu, Makbule Efe Anadolu Lisesi, yurdu ve halı sahası, Cumhuriyet ortaokulu, Sındırgı MYO ek bina tamamlanması ve halı saha, İmam Hatip lisesi yurdu, METAL spor salonu, Yaylabayır Göleti, 42 adet sulama göleti, 10 km dere ıslahı, restorasyon çalışmaları, kırsal mahalle yolları, Sındırgı’nın termal turizm bölgesi ilan edilmesi ile yatırımların önünün açılması AK Parti hükümeti ve AK belediyeciliğin ilçeye kazandırdığı yatırımlar arasında yer alıyor.  Sındırgı – Simav yolu ihaleye çıkması beklenirken, bölgeye can suyu olacak SİNDEL göleti inşasına başlanıyor.

Hizmetlerin yanı sıra sosyal belediyeciliğin de en üst düzeyde uygulanan Sındırgı ilçesinde vatandaşlar da Cumhur ittifakından memnun. Özellikle son günlerde ülke gündeminin de yansımaları Cumhur İttifakına güveni arttırmış, Türkiye yüzyılı merkezinden kırsalına tüm vatandaşlarda heyecan yaratmış durumda.

Başkan Yılmaz ‘dan Yaylabayır ve Yüreğil Mahalleleri Grup Yoluna Sıcak Asfalt Müjdesi

Sındırgı ilçe ziyaretini gerçekleştirerek esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz Yaylabayır ve Yüreğil mahallelerini de ziyaret etti. Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş, AK Parti Sındırgı ilçe başkanı M. Cemil Atla, MHP ilçe başkanı İsmail Tavşanoğlu, Cumhur ittifakında yer alan parti temsilcileri ve yönetimleri ile birlikte mahalle ziyaretlerini gerçekleştiren başkan Yılmaz’ı mahalle halkı büyük bir coşku ile karşıladı.

Mahalle girişinde konvoyu durduran gençler, meşaleler ve davullar eşliğinde meydana yürüdü. Mahalle halkının sıcak ilgisi ile karşılanan iki başkanı da gençler omuzların da taşıdı.

Konuşmasında gündemi değerlendiren ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek isteyen başkan Yılmaz “ Bu coşku bizlere gösteriyor ki 14 Mayıs Türkiye yüzyılının başlangıcı, Türkiye’nin ve Balıkesir’in demokrasi bayramı olacak. Bu seçim hizmetlerin konuşulduğunun yanı sıra Türkiye için, bayrağımız, vatanımız için çok önemli. 21 yıllık AK Parti döneminde ülkemizi şaha kaldıran sayısız eserlere imza atıldı. Hizmet kolay. Biz hizmet adamıyız, hizmet etmek bizim işimiz. Bu coşkulu kalabalığa bir müjde vermek istiyorum. Yollarımız da çalışmalarımız zaten devam ediyor. Ancak bölge halkımızın da bizden sıcak asfalt olması konusunda talebi oldu. İnşallah Temmuz ayına kadar sıcak asfalt olarak çalışmalarımızı tamamlayacağız. Şimdiden hayırlı olsun. Sındırgı genelinde de çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum, şimdiden 14 Mayıs demokrasi zaferimiz kutlu olsun. Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ile Türkiye yüzyılı başlıyor. Bu coşku bu heyecan bunun habercisi. Bu iş bitmiştir.” dedi.

Başkan Yavaş “ Dün Yaylabayır Göletini de AK Parti Yaptı, Bugün de SİNDEL Göletini Yapıyor “

AK Parti hükümetinin bir göletle Yaylabayır mahallesinin kaderini değiştirdiğini ve Türkiye yüzyılında daha büyük yatırımlarla çiftçilerimizin üretiminin artacağını daha çok kazanacağını belirterek SİNDEL Göletinin de yapılacağı müjdesini veren Sındırgı Belediye başkanı Ekrem Yavaş “ Biz bu memleketi seviyoruz. Cumhurbaşkanımızın ülkemize kazandırdığı hizmet belediyeciliğini ilke edinerek Cumhuriyet tarihinin en büyük yatırımlarını ilçemize kazandırdık. Ama hizmetin de ötesinde bir şey var. Bu seçim onun seçimi. Ülkemiz üzerinde oynanmaya çalışılan oyunlara güçlü bir şekilde sandıkta cevap verme zamanı. Demokrasimize, ülkemize, kutsallarımıza uzan elleri ömrünü bu ülkeye hizmet etmeye adamış Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında yer alarak kırma zamanı. Hizmetlerimizi anlatmaya gerek yok. Dün de bu memleketi hizmetle buluşturan bizdik, yine hizmet edecek biziz. Ülkemizi, ilçemizi şehrimizi, daha ileriye taşımak için Türkiye yüzyılına yakışır hizmetlerimizi sürdüreceğiz. Balıkesir Büyükşehir belediye başkanımız burada biz buradayız. Çok şükür ki sizlerle birlikteyiz. Alnımız ak. Kendisi yolun müjdesini verdi. Hayırlı olsun. Özellikle kornişon salatalık üretiminde bir numara olan Yüreğil mahallemizin de en büyük hayali olan SİNDEL göleti hayat buluyor. Gündemimizden hiç çıkmadı. Milletvekillerimizle, büyükşehrimizle çok çalıştık. Mücadelemizi verdik. Her şey tamam. Dün Yaylabayır göletini de biz yaptık. Burayı da yapacağız. Siz yeter ki Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında dimdik durun. İstikrar devam etsin, Sındırgı, Balıkesir, Türkiye kazansın. Gittiğimiz her yerde Cumhur ittifakının coşkusunu da en güçlü şekilde hissediyoruz. Dün Kuva- yi Milliye’nin doğduğu bu topraklar da bu kez demokratik yollardan Kurtuluş Savaşı veriliyor. Daha güçlü Türkiye birlikte mümkün. Türkiye Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a emanet. Tüm Sındırgı halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Durmak yok yola devam. “ dedi.

Cumhur İttifakı Her Yerde

Cumhur ittifakı birlikteliğinin en güzel şekilde yaşandığı Sındırgı’da mahalle ziyaretleri de aralıksız devam ediyor. Girilmedik ev, sıkılmadık el kalmayacak anlayışı ile çalışmalarını sürdüren cumhur ittifakı kadın kolları, gençlik kolları, ana yönetimi ile dur durak bilmiyor. Her geçen gün diğer partilerden istifa edenler AK Parti'ye katılıyor. Yaylabayır ve Yüreğil mahallelerinde İYİ Parti ve DEVA Partisinden istifa ederek AK Partiye geçen 20 kişiye rozetleri Balıkesir Büyükşehir Belediye başkanı Yücel Yılmaz tarafından takıldı.

Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2023, 13:30

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER