Vali Şıldak Sındırgı’da Vatandaşla Buluştu

Vali Hasan Şıldak, Sındırgı İlçesinde gerçekleştirdiği programı kapsamında Yüreğil Mahallesini ziyaret etti. Ziyaretinde ilgiyle ve coşkuyla karşılanan Vali Şıldak mahalleliyle sohbet etti, taleplerini dinledi.  Kamu kurumlarının temsilcilerinin de bulunduğu ziyarette mahallelinin taleplerinin karşılıklı olarak görüşülmesiyle oldukça verimli ve samimi geçen ziyaret dolayısıyla mahalle sakinleri Vali Şıldak’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade ettiler. 

Vali Şıldak Sındırgı’da Vatandaşla Buluştu

Vali Şıldak Yüreğil Mahallesi sakinlerine güler yüzleri ve misafir perverlikleri için teşekkür etti. Devletin bütün imkanlarını mahallelere yansıtmaya çalıştıklarını sözlerine ekleyen Şıldak birlik ve beraberlik sağlanırsa hizmet akışının daha da güç kazanacağını söyledi. 
 
Programlarında ve ziyaretlerinde şehit aileleriyle bir araya gelmeye özen gösteren Vali Şıldak Sındırgı İlçesi Yağcıbedir Mahallesinde bulunan, Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir’in ailesini ziyaret etti. 

Devletin şehitlerin emanetlerinin her daim yanında olduğunu hissettiren Vali Şıldak, şehidin fotoğrafının ve bilgilerinin bulunduğu tabloyu ziyaret anısına aileye takdim etti. Vali Şıldak, şehidin ailesine kendisinden bir istekleri olup olmadığını sordu. Aile, Şıldak’a ziyareti dolayısıyla teşekkür etti.

Vali Hasan Şıldak Balıkesir genelinde yaptığı programlarda esnaf ve vatandaşlarla da sık sık bir araya geliyor. Sındırgı programı kapsamında çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunan Vali Şıldak esnafı ziyaret etti. Sındırgı meydanında bulunan meşhur çay bahçesinde vatandaşlarla sohbet eden Şıldak, İlçede olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Körfezde Haber®

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER