Arbedede bir kişi silahla yaralandı

Bursa’nın İznik ilçesinde iki taraf arasında yaşanan arbedede bir kişi silahla ayağından vurulurken, bir kişi de başına aldığı sert cisim darbesiyle yaralandı.Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın iznik ilçesi Beyler Mahallesi Meydan Sokak’ta...

Arbedede bir kişi silahla yaralandı

Bursa’nın İznik ilçesinde iki taraf arasında yaşanan arbedede bir kişi silahla ayağından vurulurken, bir kişi de başına aldığı sert cisim darbesiyle yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Bursa’nın iznik ilçesi Beyler Mahallesi Meydan Sokak’ta meydana geldi. Akraba olan F.S.G. (32) ve S.G. (31), Konak Meydanı’nda E.Ö., ile karşılaştı. İki taraf henüz bilinmeyen nedenden dolayı sözlü tartışmaya başladı. Görgü tanıklarının ifadesine göre, sözlü başlayan tartışma sopalı kavgaya dönüştü. Ardından E.Ö., belinden çıkardığı silah ile altı el ateş etti. Kurşunlardan biri S.G.’nin ayak baş parmağına isabet etti. F.S.G.’de başından aldığı sert cisim darbesiyle yaralandı. E.Ö. ise olay yerinden kaçtı. Arbedede yaralanan iki akraba, İznik Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, kaçan zanlı için ilçe de geniş çaplı arama başlattı.

Güncelleme Tarihi: 04 Ağustos 2017, 14:14
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER