AYVALIKGÜCÜNDE LEVENT AMELİYAT OLDU

AYVALIKGÜCÜNDE LEVENT AMELİYAT OLDU

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 9. Grupta şampiyonluk için mücadele eden lider Ayvalıkgücü Belediyesporun önemli oyuncularından Levent Tabak ameliyat oldu.
  Önceki gün İzmir’de bıçak altına yatan genç futbolcunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Ayvalıkgücü Belediyespor’un duran toplarla, frikiklerdeki en büyük kozlarından biri olarak kabul edilen Levent’in geçirdiği operasyon sonrasında, sahalardan 4-5 ay kadar uzak kalması gerektiği açıklanırken, Levent’in bu sezona veda ettiği kaydedildi. Sezon sonunda 3. Lige çıkabilme hesapları yapan Ayvalıkgücü Belediyespor’da sakatlığı süren Doğuş ile ilgili müjdeli haber geldi.
  Pubis adı verilen ve özellikle futbolcular olmak üzere sporcularda kasık bölgesinde görülen bir rahatsızlık nedeniyle sahalardan uzak kalan genç futbolcunun devre arasında antrenmanlara başlayacağı belirtildi.
  Ayvalıkgücü Belediyespor’un Teknik Direktörü Mehmet Yıkılmazdağ, her iki oyuncusunun sakatlığından duyduğu üzüntüyü ifade ederek, “Levent ve Doğuş’un sakatlıkları nedeniyle sahadaki eksikliklerini takım arkadaşları kapatmaya çalışıyor. Levent’in bu sezona veda etmesi teknik ekip olarak bizi çok üzdü. Ancak genç oyuncumuz Doğuş’un devre arasında antrenmanlara başlayacak olması ile avunuyoruz. Allah başka sakatlık göstermesin” dedi. Bu hafta ligin ilk yarısının son haftası olduğuna dikkat çeken Yıkılmazdağ, “Bu hafta kendi sahamızda Bursa Merinos’u ağırlayacağız. Sakat oyuncularımızın eksikliğini taraftarımızın tribünlerde bizlere sahip çıkarak giderebilmeyi arzuluyoruz. Bizim için oldukça önem taşıyan bu karşılaşmada cefakar taraftarımızı tribünlerde görmek istiyoruz” diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 03 Ocak 2013, 20:58
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER