HER ŞEY TERTEMİZ BİR AYVALIK İÇİN

HER ŞEY TERTEMİZ BİR AYVALIK İÇİN

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, Ayvalık Belediyesi tarafından sahil bandıyla ana arter üzerindeki kaldırımlara montajlanan çöp kovaları modern görünümüyle ilçe halkından tam not aldı.
  İlçeyi çağdaş ve modern bir görünüme kavuşturabilmek için yoğun çalışmalar sürdüren Ayvalık Belediyesi temizliğe önem veren çalışmalarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı sürdürüyor.
Son olarak Ayvalık Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, devlet hastanesi önünde bulunan marinadan başlayıp; sahil bandından, Askerlik Şubesi’ne kadar olan yaklaşık 2 kilometrelik mesafeye100 adet modern görünümlü çöp kovaları yerleştirilmeye başlanıldı. İlk etapta 40 adet çöp kovasının konuşlandırılan güzergaha bambaşka bir görünüm kazandırdığı dikkatlerden kaçmazken; kaldırım kenarları ve otobüs duraklarının yanına yerleştirilen kovalarda biriken çöplerin, Ayvalık Belediyesi Temizlik İşleri ekiplerince her gün düzenli olarak kontrol edileceği kaydedildi.
 
ÇÖPLER YERE DEĞİL, KOVALARA ATILMALI
  Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız Belediye Yetkilileri, Ayvalık’a daha çağdaş bir görünüm vermenin temelinin temizlikten geçtiğini vurgulayarak, “Ayvalık Belediyesi olarak temizliğe önem vermekteyiz. Çünkü biz; sağlıklı bir yaşama, temiz bir kentle ulaşılabileceğine inanmaktayız. Bu amaçla ilçemizin genelinde vatandaşlarımızın küçük çöplerini atabilecekleri modern görünümlü çöp kovalarını konuşlandırmaya başladık. Halkımızdan çöplerini ve sigara izmaritlerini yerlere değil, bu kovalara atmalarını istiyor ve bu konuda hassas davranmalarını bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2013, 21:56
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER