Eğitimin fiziksel imkanlarını geliştirmek ve öğrencilere okuma kültürünü aşılamak amacıyla yürütülen çalışmalar kapsamında, Zeytinli Ortaokulu bünyesinde hazırlanan yeni kütüphane törenle hizmete açıldı.

Açılış törenine; Edremit İlçe Kaymakamı Ahmet Odabaş, Edremit Belediye Başkanı Mehmet Ertaş, ilçe protokolü, okul idarecileri ve öğrenciler katıldı.

Açılış kurdelesini öğrencilerle birlikte kesen Kaymakam Odabaş, kütüphaneyi gezerek incelemelerde bulundu. Kitapların bir toplumun hafızası ve geleceği olduğunu vurgulayan Kaymakamımız, kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçenlere teşekkür ederek, yeni tesisin tüm öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu. Program, Kaymakam Odabaş ve Başkan Ertaş’ın öğrencilerle bir süre sohbet etmesinin ardından sona erdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: