ADİL ÇELİK’TEN HAYKOOP YEM TESİSİ ZİYARETİ

ADİL ÇELİK’TEN HAYKOOP YEM TESİSİ ZİYARETİ

AK Parti Balıkesir Milletvekili Av.Adil Çelik, Tarım İl Müdürü Erkan Alkan ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Serkan Akça ile birlikte, Haykoop Pamukçu Yem Tesisini ziyaret ederek, bir dizi incelemelerde bulundu.

TESİSİMİZ VE YAPILMASI PLANLANAN PROJELER HAKKINDA BİLGİ ALDIK

Adil Çelik: “Haykoop Başkanımız Faruk Özen’in misafiri olarak, Tarım İl Müdürümüz ve Daire Başkanımızla birlikte tesisimizde bir dizi incelemelerde bulunduk, tesisimiz hakkında hayata geçirilecek projeler hakkında Faruk Özen Başkanımızdan bilgi aldık” dedi.

TARIM VE HAYVANCILIK ŞEHRİ BALIKESİR’İMİZ İÇİN ÖNEMLİ BİR TESİS

Çelik: “Üreticilerimize uygun fiyatlı hammadde temini için kurulan fabrika; çiftçimizin, köylümüzün ihtiyaçlarını karşılaması ve yapılacak projelerle uzun yıllar sektöre hizmet vermesi bağlamında, tarım ve hayvancılık şehri Balıkesir’imiz için önemli bir tesistir” dedi.

1.000 TON YEM ÜRETİMİ YAPTIK, FİYATIMIZ PİYASASAN 20 TL DAHA UCUZ

Haykoop Başkanı Faruk Özen: “İlk üretime Ocak 2021 de başladık. Geride kalan 4 aylık sürede 1.000 ton arpa tahıl yemi üretimi yaparak çiftçilerimize ulaştırdık. Fiyatımız piyasadan 20 TL daha ucuz” dedi

KAPASİTE ARTIRIMI İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTIK

Faruk Özen: “Tesisimizin kapasite artırımı için çalışma başlattık. Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte yeni makineleri sisteme ekleyip daha fazla üretim yapacağız. Tesis şu an hedeflediğimiz kapasitenin %20 si oranında çalışıyor. Burada Balıkesirli çiftçilerimiz ve kooperatiflerimiz için daha yapacak çok işimiz var” dedi.

SAYIN VEKİLİMİZE, İL MÜDÜRÜMÜZE VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ DAİRE BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM

Faruk Özen: “Ricamızı kırmayarak tesisimizi ziyarete gelen Sayın Milletvekilimiz Adil Çelik, Tarım İl Müdürümüz Erkan Alkan ve Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanımız Serkan Akça’ya teşekkür ediyorum” dedi.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 03 Mayıs 2021, 00:30
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160