Balıkesir'in kalbi

Balıkesir'in kalbi

Balıkesirlilerin kalplerini emanet ettiği başarılı Kardiyoloji  Yrd.Doç.Dr.Eyüp Avcı yoğun mesaisine Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Uzun yıllar Balıkesir Devlet Hastanesinden hizmet veren ünlü  Kardiyoloji Yrd.Doç.Dr.Eyüp Avcı,Nisan 2016 yılından beri Balıkesir Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesinde hastalarına hizmet veriyor.

Balıkesir’de kalp rahatsızlıkları ile ilgili binlerce hastaya doğru teşhis ve tedavi uygulamasından dolayı Balıkesirli vatandaşlar kalplerini ona emanet etti.

Balıkesir halkının gönlünü kazanan  Kardiyoloji  Yrd.Doç.Dr.Eyüp Avcı hastaları tarafında övgüler yağdırıldı. Kardiyoloji polikliniğine giderek muayene olan hastalar, " Bizlerle yakından ilgilenen ve güler yüzlülüğü ile samimi davranan bir doktorumuz. Bizler onu çok seviyoruz. Balıkesir’de böylesi donanımlı doktorumuzun görev yapması bizim için bulunmaz nimettir. Ona ne kadar teşekkür etsek azdır. Allahım onu başımızdan eksik etmesin. " dediler.

Hastaları tarafından yoğu ilgi gören Avcı ‘‘Hastalarım ve Balıkesir halkının bana göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyorum. ’’dedi.

Kış aylarına girilmesinden dolayı kalp krizi açısından daha fazla dikkat edilmesini belirten Avcı ‘‘ Bütün dünyada olduğu gibi Türkiye'de de kalp damar hastalıklarının en sık görülen ve en tehlikeli hastalıkların başında geliyor. Yapılan araştırmalarda Kalp hastalıkları riskinin kışın en fazla, yazın en düşük olduğu saptandı. Soğuk havalarda ise dışarı çıkılmamalı, içeride spora da devam edilmelidir. “dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER