KÜNYE

*korfezdehaber sosyal medya ve eklentileri Sorumlu Yazı İşleri Müdürü: Faruk Türk

*Sosyal medyada kendi ismi ile paylaşımda bulunan editörlerimizin sorumluğu tekil kullanıcı olarak, ispat yükümlülüğü de kanun önünde kişilerinin tamamen kendisindir. Kurumumuz yetkili unsurları hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.

 * korfezdehaber.com Sadece İnternet Üzerinden Yayın Yapmaktadır. İzinsiz ve kaynak gösterilerek dahi haberler kullanılamaz.

 * korfezdehaber.com Basın Ahlak İlkelerine uymaya söz vermiştir.

* Sitede yayınlanan haberlerden muhabir- ajans, köşe yazılarından ve şikayetim var ile sizden gelenler başlıklı yayınlardan (hukuksal anlamda hem ispatla vs.) gönderen yükümlü ve sorumludur. Hiç bir şekilde korfezdehaber.com sahip ve yöneticileri sorumlu tutulamaz.

 * Muhabir - katkıda bulunan fahri gönüllü kişiler haber, yazarların ise köşe yazılarını göndermekle söz kosunu yazıların tüm hukuki sorumluluğu kabul etmiş sayılır ve hukuk önünde de gönderen sorumluluğunu alır, kişi konuyu ispatla yükümlüdür. Yayıncı hiç bir şekilde sorumlu tutulamaz.

 * korfezdehaber.com sayfasında yer alan harici linklerin sorumluluğunu almaz.

  * korfezdehaber.com 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu'na uygun olarak yayınlanmaktadır.

 * Alınan haberlerin yeniden yayımı ve herhangi bir ortamda basılması, bu yöndeki politikamıza bağlı olarak önceden yazılı izin gerektirir. Kullananlar hakkında yasal işlem yapılır.