Bandırma’daki hastanelere hijyen ve sağlık malzemesi destekleri yapılıyor

BALIKESİR'İN BANDIRMA İLÇESİNDE COVİD 19 SALGINI NEDENİYLE CANSİPERHANE ŞEKİLDE ÇALIŞMALARINI DEVAM ETTİREN SAĞLIK PERSONELLERİNE BELEDİYE VE İŞADAMLARININ DESTEĞİYLE MASKE, ELDİVEN, BOT VE YİYECEK DESTEĞİ YAPILMAYA BAŞLANDI.

Bandırma’daki hastanelere hijyen ve sağlık malzemesi destekleri yapılıyor

Balıkesir’in Bandırma ilçesinde covid 19 salgını nedeniyle cansiperhane şekilde çalışmalarını devam ettiren sağlık personellerine belediye ve işadamlarının desteğiyle maske, eldiven, bot ve yiyecek desteği yapılmaya başlandı.

Bandırma’da bulunan Devlet Hastanesi ve bir özel hastaneye Belediye ve işadamlarınca maske, eldiven ve botun yanısıra, dezenfektan malzemesi desteği gerçekleştirildi.

Bandırma Belediye Başkanı Tolga Tosun, "2000 adet maske, 1000 çift eldiven, 100 adet sıvı geçirmez tulum, 20 çift çizme, 150 litre el dezenfektanını Bandırma Devlet Hastanemize teslim ettik. Ayrıca Belediye mutfağında hazırlanan 130 adedi Devlet Hastanemize, 30 adedi özel hastane personeline olmak üzere 160 adet sandviç, portakal suyu ve muzdan oluşan menüyü teslim ettik" dedi.

İşadamlarından da destek geldi

Sağlık çalışanlarına bir destek de işadamlarından geldi. Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Devlet Hastanesine bin kg yüzey dezenfektesi ve bin adet beyaz tulum desteğinde bulundu. Süreci hastane yetkilileriyle istişare ederek gerçekleştirdiklerini belirten BTO yetkilileri "Gerektiğinde işadamlarımızla beraber hastanemize ve sağlık çalışanlarımıza desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz" dediler.

Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2020, 17:36
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER