BAÜ’DE İstihdam ve Kariyer Günleri

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin (BTİOYO) düzenlediği İstihdam ve Kariyer Günleri’nde turizm sektörü ile turizm öğrencileri buluşacak.Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan istihdam ve kariyer günlerine yine yoğun ilgi bekleniyor....

BAÜ’DE İstihdam ve Kariyer Günleri

Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi’nin (BTİOYO) düzenlediği İstihdam ve Kariyer Günleri’nde turizm sektörü ile turizm öğrencileri buluşacak.

Bu yıl 7. kez düzenlenecek olan istihdam ve kariyer günlerine yine yoğun ilgi bekleniyor. Turizm sektöründe 7 binin üzerinde mezunu bulunan Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi, 1 Mart 2018 tarihinde 7. İstihdam ve Kariyer Günleri’ni gerçekleştirecek. İlk altı yıl toplam 382 turizm firmasının katıldığı bu etkinliğe, bu yıl da turizm sektöründe marka haline gelmiş 70’den fazla işletmenin katılması ve kariyer günlerinin oldukça renkli geçmesi bekleniyor. Turizm sektörü ile turizm öğrencilerini buluşturacak olan istihdam ve kariyer günleri için bir açıklama yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt, turizm sektöründen istihdam ve kariyer günlerine destek olmalarını istedi.

Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cevdet Avcıkurt yaptığı açıklamada, “Balıkesir Üniversitesi Turizm Fakültesi 43 yıllık parlak geçmişi, çağdaş eğitim ortamı, kadrosunda görevli 4 profesör, 10 doçent ve 5 yardımcı doçentin yer aldığı güçlü akademik kadrosuyla Türkiye’de turizm öğretimi ile özdeşleşmiştir. 2004 yılında Uluslararası Skal Klubü taraf “En İyi Turizm Eğitimi Veren Okul” ödülünü ve 2011 yılında ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Belgesi kazanan fakülte, sektöre yetiştirdiği mezunları ile sektör-okul işbirliğini de üst seviyede tutmayı amaçlamaktadır. Türkiye’de turizm işletmeciliğinin tanımını yapan ve bu tanımı her zaman güncel tutmayı başaran, modern eğitim ve öğretim ortamlarını öğrencilerine sunan, ulusal ve uluslararası ortamda öğrencilerini rakipleriyle yarışacak şekilde yetiştiren bir devlet üniversitesidir. Fakülteye kayıtlı halen bin 900 öğrenci eğitim-öğretime devam etmektedir”dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER