Canbey, "Bir hafta arayla bir bayram daha yaşayacağız"

Canbey, "Bir hafta arayla bir bayram daha yaşayacağız"

Canbey hem Ramazan Bayramını kutladı hem de 24 Haziran iktidar bayramımız dedi

Bize güvenin sizi mahcup etmeyeceğiz

Ak Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey, Ramazan Bayramı’nda halkla gece gündüz bir arada olup tokalaşmadık el bırakmadı ve 24 Haziran seçimlerinde Ak Parti’nin AK kadrolarına, milletin partisi AK Parti’ye ve milletin adamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yeniden destek isteyerek, “Sizleri mahcup etmeyeceğiz, 24 Haziran iktidar bayramımız hayırlı olsun” dedi.

----

 

RAMAZAN BAYRAMI COŞKUSU

Ak Parti Balıkesir Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey Ramazan Bayramı’nı da halkla birlikte geçirdi. Bayram programı yoğun geçen Canbey gittiği her yerde vatandaşların Ramazan Bayramını kutladı, halkla sohbet ederek bayram coşkusuna ortak oldu. 24 Haziran seçimlerine çok az bir zaman kaldığını belirten Canbey, Türkiye’nin çok önemli bir seçim yapacağının altını çizerek, bundan önce olduğu gibi bu seçimde de AK davaya, milletin adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek istedi.

24 HAZİRAN DA BAYRAM OLACAK

 Vatandaşlardan destek isteyen Canbey, önemli olanın gönüllere girmek, milletimizin gönlünde olmak olduğunu ifade ederek, “Önemli olan kendisine milletin adamı dedirtebilmektir. Cumhurbaşkanımız milletin adamıdır, AK Parti de milletin partisidir. Milletin kaynakları millete gidiyor. Onun içi millet AK Parti diyor. Milletimizden 24 Haziran’da da partisini, AK Parti’yi iktidara taşımaya davet ediyoruz. Eğer siz yine bize destek verirseniz bizler sizleri mahcup etmeyeceğiz. Ramazan Bayramınız tekrar mübarek olsun. 24 Haziran iktidar bayramınız da şimdiden hayırlı olsun” diye konuştu.

GİDİLMEDİK YER KALMAYACAK

Ak Parti Milletvekili adayı Dr. Mustafa Canbey Balıkesir Öğretmenevinde gerçekleşen bayramlaşma törenine katıldı. İvrindi’de halk ve partililerle bayram coşkusun yaşadı. AK Parti Balıkesir il başkanlığının düzenlediği teşkilat bayramlaşma programında Ak davanın Ak gönüllüleriyle buluştu. Edremit ilçe teşkilatının düzenlediği teşkilat bayramlaşmasına da katılan Canbey, Altıeylül ilçesi Atköy Mahallesinde halkla selamlaşıp ev ziyareti yaptı, Paşaköy’de yine vatandaşların bayramını kutladı. Aslıhantepecik Mahallesi, Ovabayındır Mahallesi,Yenice Mahallesi, Çandır Mahallesi,Balıklı Mahallesi’nde halkın bayram coşkusunu paylaştı. Gittiği yerlerde halkla kucaklaşan ve ilgi gören Canbey vatandaşlara iyi dileklerini iletti.

NİŞAN YAPAN GENÇLERE KUTLAMA

Balıklı Mahallesi’nde de Kadir ve Esra çiftinin nişan heyecanına ortak olan Canbey evlilik yolunda adım atan gençlerin hem bayramını tebrik etti hem de mutluluklar diledi. Canbey dün de Bigadiç Mecidiye mahallesinde gerçekleştirilen hayra katıldı.

 

 

 

 

Güncelleme Tarihi: 18 Haziran 2018, 17:11
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER