Canbey'den Şehrimize yeni yatırım müjdesi

Canbey'den Şehrimize yeni yatırım müjdesi

Canbey Balıkesir’in 

"10 noktasına

Acil Hizmet 

İstasyonları geliyor"

 

AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey, 2020 yılında Balıkesir’in 10 noktasına Acil Hizmet İstasyonları yapılacağını bildirdi.

ACİL HİZMET İSTASYONLARI GELİYOR

Milletvekili Canbey, Acil Hizmetler Genel Müdürü Dr. Semih Korkut’u ziyaret ederek Balıkesir’e yapılacak acil hizmet noktaları ile ilgili değerlendirmede bulundu.  Canbey  Acil Hizmetleri İstasyonunun yapılacağı 10 noktanın Altıeylül, Karesi, Manyas, Sındırgı, Edremit, Bandırma, Erdek, Burhaniye, Dursunbey ve Bigadiç olacağını belirtti.

CANBEY TAKİPTE

Balıkesir’e yapılan ve yapılacak yatırımları takip eden Canbey bu defa da Acil hizmet istasyonları ile ilgili Balıkesirlilere müjde verdi. AK Parti Balıkesir Milletvekili Dr. Mustafa Canbey yaptığı açıklamada, “Acil Hizmetleri Genel Müdürümüz Hemşehrimiz Dr. Semih Korkut’u ziyaret ederek, Balıkesir’imizin çeşitli noktalarına yapılacak acil hizmet noktaları ile ilgili istişarelerde bulunduk. Önümüzdeki yıl 10 noktada 15 ayrı Acil Hizmetleri İstasyonu açılması planlanıyor” diye konuştu.

DESTEK TEŞEKKÜRÜ

Canbey Balıkesirlilere bu konudaki gelişmeleri duyurduğu açıklamasında Balıkesir’e desteği ve katkılarından dolayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Acil Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Semih Korkut’a da teşekkür etti.  

 

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160