SANİYE HÜSEYİN BALYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARNE SEVİNCİ

SANİYE HÜSEYİN BALYA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE KARNE SEVİNCİ

2018 2019 yılı eğitim öğretim yılında Saniye Hüseyin Balya Mesleki Teknik Anadolu Lisesinde üzüntü ve heyecan bir aradaydı, kimi öğrenciler bir üst sınıfa geçme mutluğunu yaşarken 12.sınıflarda okullarından, arkadaşlarından ve öğretmenlerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşadı. Okul Müdürü Yücel  Mercan “2018-2019 yılı eğitim ve öğretim yılının sonuna geldik  kiminiz bir üst sınıfa kiminizde okulumuzdan mezun oluyorsunuz bende 12. Sınıftan mezun olan öğrencilerimize yeni hayatlarında başarılar dilerim, kimiz üniversiteye kiminizde iş hayatına atılacak. Başaramayacağız hiç bir şey yoktur çok çalışın bizleri de unutmayın.“ dedi. 12. Sınıflardan 66 öğrenci mezun olmanın sevincini yaşadı.

Toplam 338 öğrenci karne aldı.  Bu öğrencilerden 44’ü takdir, 60’şı teşekkür, 45’şi de onur belgesi aldı. Ayın öğrencisi 4,  ayın stajyeri 6, ayın 4 velisine de belgeleri verildi.

  Saniye Hüseyin  Balya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri bürodan 2 öğrenci muhasebe den 2 öğrenci yılın başından beri başarılı bir çalışma  göstererek  SGK İl Müdürlüğünden yılın başarılı  öğrencisi seçildi.

 Takdir belgesi alan öğrenciler okulun göz bebeği oldu. SGK Kadıköy Müdürlüğü personeli, 4 öğrenciden ayrılması nedeniyle hüzünleri dikkat çekti. “Örnek olarak yetiştiren aileleriniz ve öğretmenlerinize ve çok teşekkür ederiz” dediler.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER