Vali Şıldak, özveri ile çalışan personele teşekkür etti.

Vali Şıldak, özveri ile çalışan  personele teşekkür etti.

Vali Şıldak: Salgına Karşı Her Yöntemi ve Bütün İmkanları Kullanarak Mücadele Yürütüyoruz

İlimizin yaşanan vaka artışı sonucunda çok yüksek riskli grupta yer alması nedeniyle hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında da denetimler devam ediyor.

Vali Hasan Şıldak sosyal medya hesaplarından vatandaşları tedbirlere uyma noktasında sık sık uyararak Dinamik Denetim Modeliyle gerçekleştirilen denetimlerin kapsamlı olarak devam ettiğini belirtti. 

Vali Şıldak bugünkü paylaşımda, denetimlerde önemli rol sahibi olan kolluk kuvvetlerine teşekkür ederken;
Balıkesir genelinde sokağa çıkma kısıtlamasına ilişkin denetimlerimiz kapsamlı olarak devam ediyor. 
Denetimlerde görev alan bütün kolluk personelimize ve kurallara uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum...” ifadelerini kullandı.

Vali Şıldak ayrıca yaptığı açıklamada; çok sayıda broşür bastırılarak ilin her noktasında ekipler tarafından özellikle kadınlara ulaştırıldığını, broşürde ev ziyaretlerinin sakıncaları ve hastalığın en büyük bulaş alanı olduğuna dikkat çekildiğini belirtti. Her tür ev ziyaretinin virüsün yayılımını arttırdığını dile getiren Şıldak, her bir vatandaşımızın kurallara uymasının gerekli olduğunu tekrarladı. 

Salgına karşı bilgilendirme çalışmalarından bir başkasının da okullar vasıtasıyla sürdürüldüğünü açıklayan Vali Hasan Şıldak, okullarda sınıf öğretmenlerinin bütün anne velilerini arayarak kuralları hatırlattığını, ziyaret yapılmamasını rica ettiklerini ifade etti. 

Salgını kontrol altına almak amacıyla her yöntemi uyguladıklarını, her imkanı kullandıklarını vurgulayan Şıldak her bireyin kendi tedbirini eksiksiz olarak uygulamasının vicdani bir sorumluluk ve vatandaşlık görevi olduğunun altını çizdi.

(Bekir Terzioğlu)

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2021, 20:38
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER