BELEDİYE MEMURLARININ BAŞKAN AKOVA’DAN BEKLENTİSİ VAR

BELEDİYE MEMURLARININ BAŞKAN AKOVA’DAN BEKLENTİSİ VAR

 Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, Tüm Bel-Sen Balıkesir Şube Başkanı İsmail Avcu, Ayvalık’a bağlı Küçükköy Belediyesi ile sözleşme imzalarken, Burhaniye Belediye Başkanı Fikret Akova’dan da duyarlılık beklediklerini söyledi.
  Van da düzenlenen Tüm Bel-Sen toplantısının ardından ayağının tozu ile Küçükköy Belediyesi ile sözleşme imzalama sevincini yaşayan Avcu, Burhaniye Belediyesi ile de sözleşme yapmak istediklerini söyledi. Van da 48 il başkanı ve 12 il temsilcisi ile toplantı yaptıklarını belirten İsmail Avcu, genel başkan Vicdan Baykara’nın kendilerini örgütlenme çalışmaları hakkında bilgilendirdiğini söyledi. 
  Balıkesir’ de sözleşme imzalanan belediye sayısının 10 a yükseldiğini belirten Balıkesir Şube Başkanı İsmail Avcu, Küçükköy belediyesi ile sözleşme imzaladık. Burhaniye belediyesi ile de sözleşme imzalamak istiyoruz. Bunun için başkan Akova’nın sözünün arkasında durmasını bekliyoruz. Burhaniye belediyesine dilekçemizi verdik. Hukuk servisine sevk edilen dilekçemiz inceleniyor. Akova’dan duyarlılık bekliyoruz. Başkan Akova aynı zamanda Körfez Belediyeler Birliği Başkanı olduğu için Burhaniye belediyesi ile yapılacak sözleşme diğer belediyelere de örnek olacaktır” dedi.

Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2010, 00:08
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER