ENTEGRE KATI ATIK TESİSLERİ TOPLANTISI BURHANİYE’DE YAPILACAK

ENTEGRE KATI ATIK TESİSLERİ TOPLANTISI BURHANİYE’DE YAPILACAK

Körfez Belediyeler Birliğinin taraf olduğu ve T.C Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen,’Entegre Katı Atık Tesisleri’nin Destek Projesi’ bilgilendirme toplantısı 9 Şubat Cumartesi günü Burhaniye Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılacak. 
  5 İlçe Belediyesi ve 10 belde belediyesinden oluşan Körfez Belediyeler Birliğinin taraf olarak yürüttüğü, Burhaniye’nin Çallı Köyüne yapılacak olan Entegre Katı Atık Tesisleri için Körfez Belediyeler Birliği Çevre Mühendisi Sinem Erdoğdu katılımcılara proje hakkında bilgi verecek. Teknik Destek Projesinin mevcut durumunu ve geleceğini tartışmak üzere Körfez Belediyeler Birliğine üye Belediyelerin toplanacağı toplantıda Çevre Mühendisi Sinem Erdoğdu, tesisler hakkında hazırlanan sunumları bilgilendirme maiyetinde birlik üyesi belediye yetkililerine aktaracak.
  Sabah saat 9.30’da Burhaniye Belediyesi ve Körfez Belediyeler Birliği Başkanı Fikret Akova’nın açılış konuşmalarıyla başlayacak olan toplantıda, Çevre Mühendisi Sinem Erdoğdu, Körfez Katı Atık Projesinde günümüze kadar gerçekleşen çalışmalar, Entegre Katı Atık Yönetim Konsepti, Düzensiz Depolama, Düzenli Depolama Tesisleri, Transfer İstasyonları, Körfez Belediyeler Birliği Çöp depolama Sahaları Durum değerlendirmesi, Proje mevcut durum değerlendirmesi ve tamamlanması gereken işler, Proje Kapsamında dönemde gerçekleştirilecek çalışmalar gibi konular hakkında sunum gerçekleştirecek. 8 konu başlığının görüşüleceği Proje Bilgilendirme Toplantısı bir program dahilinde molalarıyla birlikte akşam 17.00’a kadar sürecek

Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 20:58
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER