AK PARTİ EDREMİT İLÇE BAŞKANI EKREM UMUTLU;

AK PARTİ EDREMİT İLÇE BAŞKANI EKREM UMUTLU;

''ALTINOLUK GÖZBEBEĞİMİZ"

ALTINOLUK SAKİNLERİNDEN AK PARTİ'YE ÖVGÜ

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve parti yetkilileri, Altınoluk ve komşu mahallelerde temaslarda bulunurken, çok sayıda vatandaş, AK Parti ve başkan Umutlu'ya övgü dolu sözler sarf etti.

İlçe Başkanı Ekrem Umutlu, Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Esrah Gönüldok, Mahalle Başkanları ve gönüllüler, Altınoluk Mahallesi ve kırsaldaki komşu mahalleleri ziyaret etti. Sabah saatlerinde başlayan program kapsamında, mahalle kimliği kazanan köylerde vatandaşlarla buluşan heyet, sorun, istek ve önerileri dinledi.

Altınoluk merkezde esnaf ziyaretleri de yapan AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı heyeti, yapımında son aşamaya gelinen ve ihtişamıyla göz kamaştıran Evlat Cami'nde ve okullarda inceleme yaptı. Gün boyu esnaf ziyaretleriyle adeta Altınoluk çıkarması yapan heyet, vatandaşların olumlu tepkileri ve yoğun ilgisiyle karşılandı.

İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ve Yönetim Kurulu Üyelerinin yoğun çabalarıyla sağlanan 'Noter' hizmetinden dolayı teşekkürlerini sunan mahalle sakinleri, "Yıllardır özlemle beklediğimiz noter sorunumuzu AK Parti çözdü. Büyükşehir Belediyemizin yaptığı hizmetler, yatırımlar saymakla bitmez. Ekrem başkanımız sürekli bizlerle ilgilenip, sorunlarımızı çözüyor, istek ve önerilerimizi dikkate alıp görev adlediyor. Bizler AK Parti Edremit İlçe Başkanlığı'na, devletimizin kurum ve kuruluşlarına, AK Partili Büyükşehir Belediyemize ve tüm yetkililere teşekkür ediyoruz" dedi.

AK Parti Edremit İlçe Başkanı Ekrem Umutlu ise, "Altınoluk, Edremit'in gözbebeğidir. Tarihi dokusu, dağ ve deniz turizmi ve tüm değerleriyle Altınoluk ve komşu mahalleleri, bizim için çok önemlidir. Bu günümüzü tamamen bu bölgemize ayırdık ve tüm komşu mahalleleri ziyaret ettik. Halkımızın çok olumlu tepkileriyle karşılık. Bu durum bizi mutlu etti. Ama, 'Durmak Yok, Yola Devam' derken, daha yapacak çok işimizin olduğunu da hatırlatırız. Halkın sorunlarını dinliyor, istek, görüş ve önerilerini de değerlendiriyoruz. Cumhurbaşkanımız ve Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yolunda, ilçemizdeki hizmet yarışımızdan büyük galibiyetler ve şampiyonluklarla ayrılmakta kararlıyız. Bizler de Altınoluk halkına, samimiyetlerinden dolayı teşekkür ediyor, saygılarımızı sunuyoruz" diye konuştu.

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER

banner160