AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AVUKAT HARUN YÜZÜAK’A 10 NUMARA FORMA

AK PARTİ İLÇE BAŞKANI AVUKAT HARUN YÜZÜAK’A 10 NUMARA FORMA

Balıkesir’in Edremit AK Parti İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak’a Gazicelal Mahallesi Spor Kulübü tarafından üzerinde isimi yazılı 10 numaralı forma hediye edildi. 
 Gazicelal Kulübü yöneticisi Murat Pekçetin ve kaptan Nursel Demirci çalışma ofisinde ziyaret ederek, çalışmaları ile ilgili bilgiler verdiler.
 Yüzüak, spor ve sporcuya her türlü konuda destek olmaya çalıştıklarını belirterek bundan sonra da destek olmaya devam edeceklerini söyledi.
 Gençlerimizin enerjisini kötü alışkanlıklar edinmek yerine spor yaparak değerlendirmesi gerektiğinin altını çizen Yüzüak, “Bunun için de yerel yönetimlerin gençlere yeni oyun alanları oluşturması kaçınılmazdır. 2013 yılı itibariyle dünya siyasetinde söz sahibi olan Türkiye'nin dünya şampiyonu, olimpiyat şampiyonu sporcularının sayısının artması ve ekonomik alanda yakaladığımız ivmenin spora da yansıması gerekir. Türkiye'de faaliyet gösteren yerel futbol kulüplerinin amacı ulusal takımlara ve milli takıma sporcu yetiştirmek olmalıdır. Geçen yıl gençlerimizin spora olan ilgisini artırmak ve onları teşvik etmek için futbol turnuvası düzenledik ve turnuvaya olan katılım bizleri ziyadesiyle memnun etti. Yeni turnuvalar düzenlemeyi bu yılda düşünüyoruz.”diye konuştu. Pekçetin ve Demirci, spor ve sporcunun her zaman yanında olan Yüzüak’a, 10 numaranın yakışacağını belirterek 10 numara ve üzerinde isimi yazan formayı hediye ettiler

Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2013, 20:29
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER