-EDREMİT’TE AVCILARIN KONGRE HEYECANI

-EDREMİT’TE AVCILARIN KONGRE HEYECANI
60 yıldır hizmet gösteren Balıkesir’in Edremit Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği, olağan genel kurul toplantılarına bir yenisini daha ekledi.

  Edremit Merkez Avcılık Atıcılık İhtisas Kulübü Derneği lokalinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına yaklaşık 350 üye katılım gösterdi. Genel kurulda, Dernekler Kanunu’na uygun olarak tüzük değişikliği yapıldı. Yapılan değişiklik neticesinde derneğin yeni ismi, Edremit Merkez Avcılık Atıcılık Amatör Balıkçılık ve Doğa Sporları Derneği oldu. 4 dönemdir yapılan genel kurul toplantılarında rakipsiz olarak seçilen dernek başkanı Sedat Osmanoğlu, 5’nci kez seçilerek güven tazeledi.

  Belirlenen yeni yönetimde, başkanlığa Sedat Osmanoğlu seçilirken, yönetim kurulu üyeleri İlhan Deveci, Emin Yalçıntaş, Ahmet Ersan, Hasan İldiz, Cenk Barışoğlu, Muzaffer Bolulu oldu. Denetim Kurulu ise, Faruk Dayıoğlu, Yusuf İlhan, Halil Yavuz’dan oluştu. Dernek başkanı Osmanoğlu, yaptığı kısa konuşmada, “60 yıldır hizmet gösteren kulübümüzün tüm üyelerine ve geçmiş yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. 2013 – 2014 av sezonunun kazasız bir şekilde geçmesini temenni ederken, 60 yıl önce kurulan kulübümüze yeni tüzüğü kazandırmaktan mutluluk duyuyoruz. Kulüp olarak eskisi gibi yine tüm faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bizler doğa ve deniz aşığıyız. Buradan tüm avcı arkadaşlarıma sesleniyorum, gittikleri av meralarında boş fişek ve çöplerini toplayarak çöp kovalarına atsınlar. Bizler örnek kişiler olmalıyız” dedi.

Güncelleme Tarihi: 06 Şubat 2013, 23:04
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER