EDREMİT’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU

 EDREMİT’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- EDREMİT’TE UYUŞTURUCU OPERASYONU
- SOKAK SATICILARINA YÖNELİK YAPILAN OPERASYON KAPSAMINDA 10 KİŞİ GÖZ ALTINA ALINIRKEN, EXTACY HAPLAR VE YAKLAŞIK YARIM KİLO UYUŞTURUCU ELE GEÇİRİLDİ

 Balıkesir’in Edremit ilçesinde polis ekiplerinin uyuşturucu satıcılarıyla ilgili 7 aylık takibi sonucu 10 sokak satıcısı yakalanırken, Extacy hap ve uyuşturucu maddeler ele geçirildi.
Edinilen bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nün (KOMM) yaklaşık 7 aydır takibe aldığı uyuşturucu satıcıları, geçtiğimiz günlerde yapılan operasyonlar ile yakalandı. Polis ekipleri, ilçe merkezi ve Akçay beldesinde, yaptığı operasyonlarda, 10 kişiyi göz altına aldı. Baskınlarda yapılan aramalar neticesinde, çok sayıda Extacy hap ile yaklaşık yarım kilo ağırlığında kullanıma hazır uyuşturucu madde ele geçirildi.
Sokak satıcıları sabah saatlerinde, Edremit Adliyesi’ne götürüldü. Polisin geniş güvenlik önlemi aldığı adliye binasındaki 10 zanlıdan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi. Seyyar satıcı tezgahlarını mesken tutan sokak satıcılarına geçit vermeyen polis, operasyonların devam edeceğini bildirdi.

Güncelleme Tarihi: 17 Ocak 2013, 12:40
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER