KAYMAKAM ÜNSAL’DAN ‘NAZAR BONCUĞU’  

 KAYMAKAM ÜNSAL’DAN ‘NAZAR BONCUĞU’  

 KAYMAKAM ÜNSAL’DAN ‘NAZAR BONCUĞU’  

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını ülkemizde görülmeye başladığı günden itibaren Edremit Hacıarslanlar Mahallesinde Pandemi görülmemiştir.

        Koronavirüs salgının ülkemizde başladığı günden itibaren hiçbir vaka görülmeyen Hacıarslanlar Mahallesi Muhtarı Ali Tuzlu'yu makamında ağırlayan Edremit Kaymakamı Turgay Ünsal, mahalle muhtarına nazar boncuğu hediye ederek; “Gururla söyleyebilirim ki; mahallemizde bugüne kadar görülmüş, kayıtlara geçmiş pozitif vakamız bulunmamaktadır. Maske, mesafe ve temizlik kurallarına herkesin uyduğu  mahallemizde bugüne kadar hiç vaka görülmemesi mahallemizin pandemi tedbirlerine ne kadar özen gösterdiğinin  bir sonucudur. Pandemi başladığı günden itibaren mahalle sakinlerinin tedbirlere titizlikle riayet etmesi ve özellikle ev ziyaretlerinin yasaklanmış olması sayesinde salgın, mahallemizde hiç görülmemiştir. 
 

        Mahalle sakinlerimizi kutluyorum. Allah nazardan korusun, inşallah pandemi bitene kadar mahallemizin tedbirlere aynı titizlikle devam etmesini istiyorum.” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER