KILIÇ, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

KILIÇ, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

- KILIÇ, GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

- EDREMİT, İŞİN EHLİNİ BEKLİYOR

- EDREMİT’İN UMUDU CUMHUR İTTİFAKI

- KILIÇ, 1 GÜNDE 6 MAHALLEYİ GEZDİ

- TUNCAY KILIÇ CUMHUR İTTİFAKIYLA GELİYOR

- AV. TUNCAY KILIÇ:

- “EDREMİT GÜZEL GÜNLERE HASRET”

- “DERTLERE DERMAN OLMAK BİZİM İŞİMİZ”

Edremit’in iki dönem Belediye Başkanlığı görevini başarıyla yürüten Cumhur İttifakı’nın MHP’li Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, aynı gün içinde 6 mahalleyi ziyaret edip, programlar gerçekleştirdi. Kılıç, gittiği her alanda halkın yoğun ilgisi ve sevgi gösterilerine maruz kalıyor.

‘Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır’ sözleriyle, 5 yıl aradan sonra yeniden Edremit Belediye Başkanlığı’na aday gösterilen Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, dillere destan olan ‘O Geliyor o’ şarkısı eşliğinde, Edremit’te gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için yolları aşındırıyor. Beraberinde AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayları ve partililerle birlikte ilçeyi karış karış gezen Tuncay Kılıç, sabah saatlerinde başladığı programını gece yarılarında sonlandırıyor.

ZEYTİNLİ SAKİNLERİ YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

Yoğun bir seçim çalışma programı içerisine giren Kılıç ve beraberindeki kalabalık çalışma arkadaşları, güne Edremit ilçe merkezinde esnaf ziyaretleriyle başladı ve ardından Zeytinli Mahallesi’nde devam etti. Zeytinli Semt Pazarı’nı ve mahalle esnafını ziyaret eden Kılıç, meclis üyesi adayları ve siyasi parti başkanlarıyla birlikte esnaf ile mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Av. Tuncay Kılıç, daha sonra Zeytinli Mahallesi Seçim Çalışma Bürosu’nun açılış törenine katıldı ve vatandaşlara kendi elleriyle pilav, ayran ikram etti. Zeytinli köy meydanındaki programa mahalle halkı yoğun ilgi gösterdi. Mahallenin ülke çapında tanınan güreşçi develeri de havutlarını giyerek programda boy gösterdi.

“ZEYTİNLİ’NİN HİZMETE İHTİYACI VAR”

Seçim çalışma bürosu, dualar ve hayırlarla hizmete açıldıktan sonra, Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları mahalle halkına tanıtıldı. Av. Tuncay Kılıç, Zeytinli halkına hitaben konuşma gerçekleştirdi. Kılıç, “Zeytinli mahallemizin durumu ortada. Hizmete ihtiyacı var. Mahallemizdeki tüm eksikleri biliyorum. Fakat sizlerle buluşup, görüş ve önerilerinizi almak istiyoruz. Bize gösterdiğiniz bu yoğun ilgiden dolayı her birinize yürekten teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun. Cumhur İttifakının gücü ve yıllarca topladığım tecrübem ile Edremit’e güzel günleri getireceğiz” dedi. Kılıç ve beraberindeki kalabalık heyet, konuşmanın ardından kahvehanelerde mahalle halkının sıkıntılarını dinleyip notlar aldı.

ANTANDROS DERNEĞİ, CUMHUR İTTİFAKI’NI AĞIRLADI

Belediye Başkan Adayı Kılıç ve beraberindeki topluluk, daha sonra Akçay Mahallesi’ndeki bazı esnaf ve iş adamlarını yerinde ziyaret etti. Kavlaklar Mahallesi’ne kadar uzanan ziyaretlerin ardından Kılıç, Altınoluk Mahallesi köy meydanına gitti. Altınoluk Köy Meydanındaki Seçim Çalışma Bürosu önünde kalabalık bir partili topluluk tarafından karşılanan Tuncay Kılıç, daha sonra Antandros Derneği’ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülçin Cömert ve yönetim kurulu tarafından karşılanan Kılıç, Edremit’in tarihini ayakta tutan dernek yönetimine teşekkür edip, derneği üye oldu. Dernek binası bahçesinde Altınoluk Mahallesinin ihtiyaçlarına ve Kazdağları Milli Parkı’nın eksiklerine değinen Kılıç, yapacağı projelerden bahsetti. Kılıç, konuşmasıyla alkış ve takdir topladı.

KARADENİZLİLER DERNEĞİ, KILIÇ’A BAĞRINA BASTI

Av. Tuncay Kılıç ve beraberindekiler, daha sonra Altınoluk’taki Karadenizliler Derneği’ni ziyaret etti. Dernek başkanı, yöneticiler ve üyeler tarafından ilgiyle karşılanan Kılıç, çay için Karadenizli vatandaşları dinledi. Altınoluk Mahallesi’nde sokak çeşmelerinin çok az olduğuna dikkat çeken Kılıç, “İnsanlar ve sokak hayvanları, sokak çeşmelerinden faydalanmalı. Bin pınarlı Kazdağları’nın eteklerinde bulunan Altınoluk’a bu yakışmaz. Altınoluk’u sokak çeşmeleriyle donatıp, tüm sorunlarını çözmeye talibiz. Yaptıklarımız ortada. Yapacaklarımızdan da hiç şüpheniz olmasın. Kazdağları’nı hak ettiği şartlarda dağ turizmine, sahillerimize de deniz turizmine yılın 12 ayı kavuşturup, konutlarımızın değerini artıracağız ve esnafımızı, sanayimizi güçlendireceğiz. Cumhur İttifakı dertlere derman olacak” diye konuştu.

BOSTANCI HALKI AV. TUNCAY KILIÇ’I İSTİYOR

Gün içerisinde yemek yemeye dahi fırsat bulamayan Av. Tuncay Kılıç ve beraberindeki heyet, akşam saatlerinde Bostancı Mahallesi’ne (köyü) gitti. Mahalle gençleri tarafından meşalelerle karşılanan Kılıç, davul zurna sesleri arasında mahalle meydanına girdi. Çok sayıda mahalle sakinine Cumhur İttifakı Belediye Meclis Üyesi Adayları tanıtılırken, Edremitli minik Recep Tayyip Erdoğan, geceye renk kattı. Av. Tuncay Kılıç, mahalle sakinlerine hitaben konuşma gerçekleştirdi ve mahallenin refah seviyesini artıracak projeleri olduğunu ifade etti. Mahalle halkını da dinleyen Kılıç’a, muhtar ve mahalle halkı tarafından hediyeler verildi. Yoğun insan trafiği karşısında şaşıran Kılıç, mahalle halkına şükranlarını sundu. Gece yarısı, programını sonlandıran Kılıç ve beraberindekiler, Edremit ilçe merkezine geldiklerinde de Ülkücü gençler tarafından meşalelerle karşılandı.

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2019, 13:00
YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER