Kızılay’dan Edremit’e yeni organize sanayi sitesi

Kızılay’dan Edremit’e yeni organize sanayi sitesi

İhaleye çıkarılan 74 dönümlük arazi üzerine kurulacak olan organize sanayi sitesi ile Edremit’in sanayi alanında üretimine büyük katkı sağlanması amaçlanıyor.

Türk Kızılayı Edremit Şube Başkanı Necati Uytun ve yönetim kurulu’nun büyük uğraşları sonucu, Türk Kızılayı Genel Merkezi, Edremit’te dev bir projenin startını verdi. Mülkiyeti Türk Kızılay’ına, işletim hakkı Türk Kızılayı Edremit Şube Başkanlığı’na ait olan Edremit Zeytinli Mahallesi Kuruçay Mevki’ndeki 74 dönümlük arazi üzerine organize sanayi sitesi kurulması için ihale başlatıldı.

Türk Kızılayı Edremit Şube Başkanı Necati Uytun “Toplamda 343m2, 427m2, 568m2, 627m2 ve 807m2 aralıklarda bulunan 118 adet arsanın bulunduğu araziyi ihaleye çıkardık. Türkiye genelinde yapılan bu ihaleye büyük ilgi var. İhale sonuçlandıktan sonra kazanan firmaların yapacağı proje kapsamında Edremit’e büyük bir sanayi sitesi kazandırmış olacağız. Bu arazi eskiden bir hayırsever tarafından Kızılay’a bağışlanmıştı. Şimdi o araziyi, bu şekilde değerlendirecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Çünkü Edremit ilçemiz sanayiden turizme her geçen gün git gide büyüyor ve gelişiyor. Böyle bir organize sanayi sitesi ile üretim daha da artarak, insanlarımıza yeni iş istihdamları da sağlanmış olacak. Ayrıca buradan gelecek kira gelirleri ile Türk Kızılay’ı daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşabilecek” dedi.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER