“SEÇİM İÇİN KALP KIRMAYIN, BİRBİRİNİZİ ÜZMEYİN”

“SEÇİM İÇİN KALP KIRMAYIN, BİRBİRİNİZİ ÜZMEYİN”

- HİZMET İÇİN TUNCAY KILIÇ

- CUMHUR İTTİFAKI EDREMİT BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AV. TUNCAY KILIÇ:

- “SEÇİM İÇİN KALP KIRMAYIN, BİRBİRİNİZİ ÜZMEYİN”

- “EDREMİT, HİZMET ATAĞINA KALDIĞI YERDEN DEVAM EDECEK”

- “KÜLTÜR, TURİZM, SANAT VE SPORA GEREKEN ÖNEM VERİLECEK”

Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı ve 2 dönem Edremit Belediye Başkanlığı görevini yürüten Av. Tuncay Kılıç, seçim heyecanı ile insanların birbirlerinin kalplerini kırmamaları gerektiğini hatırlatarak, Edremit’te hizmet atağının kaldığı yerden devam edeceği sözünü verdi.

İki dönem üstlendiği görev süresince, Edremit’in çehresini değiştiren kalıcı yatırımlar ve yüzlerce başarılı hizmete imzasını atan başarılı belediye başkanlarından Av. Tuncay Kılıç, Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı olarak çıktığı seçim yarışında gitmedik kapı, sıkmadık el bırakmamak için gece gündüz mahalle mahalle dolaşıyor. İlçe genelindeki vatandaşların büyük çoğunluğu tarafından tanınan ve gittiği her yerde yoğun sevgi gösterileri karşılanan Kılıç, Cumhur İttifakı gücü ile Edremit’te yeniden hayal bile edilemeyecek kalıcı hizmetler yapacaklarını duyuruyor. İnsanların acı ve tatlı günlerinde yanlarında olmaya büyük önem gösteren Tuncay Kılıç, tüm vakit namazlarını farklı camilerde kılıyor, cenaze törenlerinde saf tutuyor ve hayır etkinliklerine katılarak dualar ediyor. Konser ve benzeri eğlence etkinliklerine de katılmaya gayret eden Kılıç, tarih, sanat, turizm, kültür gibi Edremit’i Edremit yapan her alanda, geçmiş dönemlerde olduğu gibi tanıtım atağının başlayacağını ifade ediyor.

“KALDIĞIMIZ YERDEN HİZMET ATAĞIMIZ DEVAM EDECEK”

Ziyaret ettiği mahallelerde gün içinde kendisine iletilen yüzlerce şikayet, istek, görüş ve öneriyi dinleyen Cumhur İttifakı Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, notlar alıp seçimlerden hemen sonra sorunların bir bir çözüleceğini taahhüt ediyor. AK Parti ve MHP’nin ortaklığıyla oluşturulan Cumhur İttifakı’nı her platformda halka anlatmaya çalışan Kılıç, “Birlikten kuvvet doğuyor. Cumhur İttifakı da bunun açık göstergesidir. İnsanların güvenini boşa çıkartmayacağız. Edremit’te bizim dönemlerimizde çok güzel hizmetler, yatırımlar ve Edremit’in tanıtımı gerçekleştirildi. Başlattığımız bazı kalıcı yatırımlarımız ve yapmak istediğimiz yatırımlarımız, hizmetlerimiz yarım kaldı. Cumhur İttifakı bize yeniden görev imkanı sundu. Bu fırsatı iyi değerlendirip yarım kalan yatırımlarımızı, hizmetlerimizi tamamlayacağız ve onlarca sürpriz projeyle, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin de destekleriyle Edremit’i yeniden hak ettiği düzeye çıkartacağız. Hayatımda yapamayacağım hiçbir sözü vaat etmedim. Şimdi de öyle. Edremit halkına şunu gönül rahatlığıyla söylemeyim ki, Edremit yeniden ayağı kalkacak ve kronikleşmiş tüm sorunlar son bulacak. Vizyon projeler ile esnafımız rahat bir nefes alacak. Büyük işletmelerimiz de güçlenip dirilecek. Edremit hizmete doyacak” diye konuştu.

“SEÇİM İÇİN LÜTFEN BİRBİRİNİZİ KIRMAYIN, ÜZMEYİN”

Sabah saatlerinde başladığı ziyaret programına gece yarısına kadar devam eden Kılıç, gün içinde Edremit ilçe merkezi ve Zeytinli mahallesinde düzenlenen hayır etkinliğine katıldı. Çok sayıda kahvehane ve iş yerini de ziyaret eden Tuncay Kılıç, akşam saatlerinde Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde düzenlenen Aşık Veysel’i anma konserine katıldı. AK Parti Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Yaşar Karabulut, MHP Edremit İlçe Teşkilatı Başkanı Ahmet Kabaklı, partilerin yönetim kurulu üyeleri, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi yetkilileri ve çok sayıda Aşık Veysel hayranının katıldığı konser beğeniyle karşılanırken, konserin son şarkısı olan “Ölürüm Türkiyem” şarkısını davetliler ayakta dinleyerek sözlerine eşlik etti. Her fırsatta sanata ve sanatçıya gereken önemin gösterilmediğini vurgulayan ve Edremit’in değerli sanatçılarını anlatan Av. Tuncay Kılıç, koro sanatçılarına çiçek takdim edip kısa bir konuşma gerçekleştirdi. Kılıç, “Bu toplum, yıllardır türkülerle ağlamış türkülerle gülmüştür. Bize bu gece türkülerle dolu bir gece yaşatan bu koromuza ve saz ekibine sizlerin adına teşekkür ediyorum. Önümüzde seçimler var. Doğal olarak insanların farklı görüşleri var. Sizlere tavsiyem, lütfen seçimler için birbirinizin kalplerini kırmayın. Fikirler mutlaka farklı farklı olacak. Aynı anadan ve babadan doğan kardeşler de farklı fikirlere sahip oluyor. Aynı takımı bile tutmuyorlar. Bu mutlaka olacak. Biz hepimiz komşuyuz, hepimiz hemşeriyiz. Edremit çok büyük bir aile. Lütfen bu ailede birbirinizin kalplerini kırmayın. Güzel insanlar, hoş görülü olalım. Sizleri Allah’a emanet ediyorum” diye konuştu ve salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.

Tuncay Kılıç ve beraberindeki Cumhur İttifakı’nın siyasi parti başkanları, Edremit Merkez Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü’nün genel kurul toplantısına katıldı. Genel kurul toplantısı seçimlerinde yarışan iki listenin adaylarına başarılar dileyen Kılıç, kulüp üyeleriyle sohbet ederek geceyi sonlandırdı.

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER