Seçim Vaadimiz Değil, Görevimiz Hizmet

Seçim Vaadimiz Değil, Görevimiz Hizmet

GÖREVİMİZ HİZMET

RAKI MASALARINDAN MEMLEKET YÖNETİLMEZ

BU ÜLKEYİ BÖLEMEZSİNİZ

EDREMİT’E HİZMETİ BİZ GETİRDİK

Edremit’te 2 dönem Belediye Başkanlığı görevinde bulunan ve yaptığı yatırımlar ile ilçeyi modernleştiren Cumhur İttifakının Edremit Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, Edremit’i yeniden şahlandıracağını söyleyerek oyların Cumhur İttifakına verilmesini istedi.

Edremit’in geleceğini tayin edecek, vizyon projelerle yeniden sahaya dönen Cumhur İttifakının MHP’li Belediye Başkan Adayı Av. Tuncay Kılıç, ardındaki vatandaş çoğunluğunu gün geçtikçe katlayarak arttırıyor. Önceki hizmet dönemlerinde Edremit’e köprüler, yollar, meydanlar, parklar, jeotermal ısınma sistemi, kültür merkezi, güreş arenası, amfi tiyatro, Ülkü Tepe Rekreasyon Merkezi gibi yüzlerce kalıcı hizmeti getirmeyi başararak ilçede tarih yazan Tuncay Kılıç, ardındaki Cumhur İttifakı gücü ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle ilk etapta planladığı 100 projesiyle yeniden geliyor.

BU DAVA İÇİN BİZE DİNLENMEK YOK

Tuncay Kılıç, adaylığa isminin açıklandığı günden beri durmadan vatandaşın ayağına gitmeye devam ediyor. Edremit’in kaybedecek bir günü bir saati bir saniyesi bile olmadığını söyleyerek, güçlü ekibi ile şimdiden müthiş bir performans sergiliyor. Yapılması gereken belediye hizmetlerinin seçim vaadi olarak söylenmesini bile absürt bulduğunu belirten Tuncay Kılıç, bunlar zaten bizlerin asli görevi bunları övünmek için yapılamayacağını belirtti. Kendisinin geçmiş dönemlerde vatandaş için yaptıkları birçok çalışmayı hatırlamadığını, halkı için yaptıklarının karşılığını sadece Allah’tan beklediğini ifade etti. İlçedeki kurum, kuruluş, dernek, meslek odası, kahvehane, ev gezmedik yer bırakmadan seçim çalışmalarına devam eden Tuncay Kılıç aşkının Edremit olduğunu gururla anlattı.

CUMHUR İTTİFAKI YOLLARDA GÖVDE GÖSTERİSİ YAPTI

Tuncay Kılıç ve ekibi, vatandaşların yoğun katılımı eşliğinde gece yarılarına kadar Edremit sokaklarında basmadık yer bırakmıyor. Akşam saatlerinde Cumhur İttifakı Edremit Merkez Seçim Çalışma Ofisi önünde toplanan bini aşkın vatandaş, Kılıç önderliğinde Edremit sokaklarını gezdi. Kortejde sık sık ‘Burası Edremit, Kürdistan değil’, ‘İşte Başkan işte meclis’ şeklinde sloganlar atıldı.

MHP HER ZAMAN DEVLETİN ÇIKARLARINI KENDİ ÇIKARLARI ÖNÜNE KOYAR

Mahalle kahvelerini de ziyaret eden Tuncay Kılıç, mola verilen bir kafede vatandaşlara hitap etti. Kendisini ve ekibini tanıttıktan sonra dertlerinin Türkiye olduğu, bu ülkede beka sorunu olduğunu ve kendilerinin her zaman devletin yanında olacaklarını ifade etti. Adıyla müsemma Sayın Devlet Bahçeli’nin ne bakan için ne makam için sadece Türkiye için iktidarı desteklediğini söyledi. Kürdistan’dan bahsedenlerin Atatürk’ün kemiklerini sızlattıklarını, kendilerinden utanmaları gerektiğini belirtti. Türkiye’yi bölemeyeceklerini, Türkiye’nin büyük bir devlet olduğunu sözlerine ekleyen Kılıç; biz Türk oğlu Türk’üz, bu vatanı kanımız ile aldık kanımız akmadan da vermeyiz dediğinde vatandaş sözlerini alkışlara boğdu. Bu ülkenin rakı sofralarından idare edilemeyeceğini, kendi genel başkanlarının bile bu durumdan şikayetçi olduğunu belirten Kılıç, Chp’yi eleştirdi.

BİZİM BİR TEK AŞKIMIZ VAR; VATAN

Kılıç konuşmasına şu sözlerle son verdi; ‘Bu ülkenin milli birlik ve bütünlüğüne zarar gelmesine asla izin vermeyeceğiz. Bizim Türkmenle, Kürtle, Lazla, Arapla bir sorunumuz yok. Bizim terörle sorunumuz var. Bu ülkeye kirli ellerini uzatmaya çalışanların ellerini keseriz. Türkiye’nin gelişip büyümesine engel olmaya çalışanlara müsaade etmeyiz.’

Daha sonra yoğun kalabalık eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na Atatürk heykeli önüne gelen ekip fotoğraflar çektirdi.

(Bekir Terzioğlu)

YORUM EKLE
banner144
SIRADAKİ HABER